|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
4.12.2007 12:41:35   
tincy82
Pozdravček!
Punce, jaz sem mela včeri svoj prvi pregled v nosečnosti. Moram povedat, da je blo super, sem videla svojo malo pikico, je velika točno 10 mm, pa še slikco sem dobila za domov. Videl pa se je tudi že srček, ki je pridno utripal. Tko da moram povedat, da sem zadovoljna. Dobila sem tudi materinsko knjižico, ki je ni blo potrebno nič plačat. (me je blo pa tega malo strah, ker sem kot zanalašč pozabla it na bankomat, pa bi mi blo full nerodno, če bi mi sestra rekla, da je treba plačat user posted image ). No dobila sem še kup napotnic za krvne in urinske preizkave. Naslednji datum pregleda pa imam 14 januarja. Za NS pa sporočim, ko ga dobim.
Lp punce in iskrene čestitke vsem ki nosite dva srčka pa seveda ostalim user posted image !
Pa en velik user posted image  vsem, ki ste svojo malo pikico izgubile user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.12.2007 12:56:56   
ilatic
Lex sorry, ker nisem sporočila datuma za pregled, ampak nisem vedela kdaj ga bom imela, ker sem zamenjala G. Sedaj mi je sporočila naj pridem v četrtek 06.12.07, da mi vzame kri in vodo... itd, kot se spodobi za 1. pregled. Verjetno ni nobena opazila ko sem pojamrala nad mojim 1.pregledom in načinom moje bivše G. Groza in strah!!
Pozdravljam vse nove user posted image , dvojni pozdrav pa  user posted image dvojčkov.  Vedno mi je bila želja imeti  dvojčke, razen sedaj v tretjo. Hi hi
user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.12.2007 12:59:37   
ilatic
Punce še eno vprašanje. Ali katera hodi na telovadbo (ali pa bo) za nosečnice v štorkljo?

LP

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.12.2007 13:06:09   
lex
ilatic upam, da bo sedaj ta G tako kot more bit. ja sem opazila in mi itak ni bilo nič jasno.

meni je pa pri štorklji všeč trebušni ples z dojenčki in bi ga organizirala tud tuki pri nas, pa naše vrle korošice niso bile zainteresiraneuser posted image  (kaj šele Vuzeničanke). Vodi ga pa punca, ki vodi trebušni ples tudi tukaj pri nas (sem hodila, pa ne morem več, ker ga imajo ob 7h zvečer, glih ko otroke spravljam spat v nedeljouser posted image ) in je res super, pa ful energična. Je prišla atiju na abrahama plesta, je bil ko en paša sredi harema. Namreč mi in njene kolegie hodijo tja in so mu pripravile pravo presnečenje, so mu najprej vse zaplesale, nato pa še ona in je bilo res dobro za pogledat. Mogoče drugo leto. Bi se lahko zmenile in jo probam še 1x nahecat. letos ni bilo odzivauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.12.2007 13:17:58   
ilatic
Hi hi. To bi jaz pripravla svojemu možeku.
Ja saj za to pa sprašujem, ker je možek  polno zaposlen jaz bi se šla pa malo razgibavat samo mi je mal glupo it sama tja. Valjda pa mislim na LJ  konec, včasih kar pozabim kako velika je Slovenija.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.12.2007 13:44:42   
lex
korošice (VSE) dejte malo nas obiskat tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1482150&mpage=15

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.12.2007 14:40:14   
taja11
Nasara88  Ja moja pika je velika 28,5mm!! Sem pa v devetem tednu in 5 dni...

Naj napiše še katera..bomo mal primerjale te naše pike...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.12.2007 15:27:04   
Nasara88
Taja11 hvala user posted image

Naša pikica je bila pri 7t3d velika 11 mm

(odgovor članu taja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.12.2007 15:31:57   
Inigo
naša pa pri 7t1d 10,7mm

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.12.2007 16:23:55   
Anonimen
ninica04 sem brala tvojo temo. jaz res ne vem kaj je tem butastim dohterjem no. jaz sem 98% da si ti pač kasneje zanosila in je vse normalno in prav in da si spet ena tistih zdravniških napak, ki se ne potrudijo zračunat 2 plus 2. vsekakor držim pesti, ampak sm zihr, da bo poleg mehurčka v petek že mala pikica.  ena je spraševala za angelsound. mene je presenetu kr moj dragi, pa mi ga sam prinesel. mislim da iz baby centra. sicr pa vem da ga prodaja uporabnica raho, je novembrka ali decembrka in sicer ga prodaja za 32 evrov. upam da ne bo huda ker sem to napisala sem. sicr pa moja pikica pokica je bila pri 7 t 5 d velika komaj 11 mm, se pravi da sem dejansko kakih 5 dni, teden dni zadaj.  papa ps: še 18 dni do nuhalne in da povemo veselo novico.  user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 16:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.12.2007 16:41:24   
Anonimen
user posted image user posted image pozdravljena populis user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.12.2007 17:04:28   
Yasminka
Tudi jaz prav nestrpno čakam na prvi pregled, ki ga imam v petek pri 7t4d.
Slabosti so minile, zadaj pa imam prav volčjo lakoto....samo jedla bi in to meso, meso, meso.
Sem pa v službi že povedala, saj so me postavili v takšno situacijo - hoteli so me še dodatno obremenit user posted image . In zdaj že skoraj cel kolektiv ve (same ženske). Pa kar fino sprejemajo, sploh ko me vidijo vso izmučeno okoli 12tih user posted image .
Čestitke dvojnim nosečnicam user posted image user posted image , to bo luštno pri vas. Tudi jaz sem si vedno želela dvojčke in prav včeraj se mi je sanjalo o dveh dojenčkih.
No zdaj grem pa pečt medenjake

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.12.2007 17:48:59   
taja11
Nasara88, Inigo, Lunica24 boste videle kako vam bo srček drugič poskoču, ko boste imele pregled! Bo tut vajina že pika! Jaz sem bila pri sedmih tednih-12,6mm, ta teden pa že 28,5! Ja full razlike... user posted image user posted image  Upam, da boste kej takrat napisale...

Drugače pa sem vredu...samo utrujenost me daje...user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.12.2007 18:50:40   
Nasara88
Taja 11 se ze zelo veselim naslednjega pregleda user posted image  Upam, da bomo vse prinesle same dobre novicke z nasih pregledov in da neljubih novic tukaj vec ne bo user posted image user posted image user posted image  

Drugace pa moram povedati, da slabosti ze malo pojenjajo in tudi pocutje se malo izboljsujeuser posted image

(odgovor članu taja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 19:01:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.12.2007 19:02:51   
pika74
flower - evo mene - še ena taka, ki se ji ta teden fuuuuuuul vleče - v pon. imam prvi pregled user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.12.2007 19:04:47   
maja24
Pupe vidla sm svojo malo Majo kako ji bijeuser posted image .Tko sm vesela da je vse OK,joj kr na jok mi gre od sreče pa tko me je blo strah.Evo jutr vam sporočim kdaj mam nuhalno pomojem bo konec decembra.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.12.2007 19:04:48   
CIPRESA
Pika ful sem srečna zate in stiskam pesti da  bo vse potekalo kot mora.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.12.2007 19:06:41   
netki
Jaz pa imam 18.12. že tretji pregled in že tretjič bom videla bebiko.
Mi je pa začel teći komaj 9. teden user posted image , moral bi biti že 10. ampak je bebika premajhna.user posted image

Pa saj bo. En teden gor al dol, ne.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.12.2007 19:08:09   
pika74
Hvala CIPRESA user posted image .

Maja24 tebi pa tud čestitke za srčekuser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.12.2007 19:10:22   
maja24
Hvala Pikec tut teb iz srca želim,da na pregledu zagledaš vajino malo Piko ki ji lepo bijeuser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.12.2007 19:31:10   
maja24
Pa kje ste zej,pa ja niste pr hladilniku pa se veselo bašeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.12.2007 19:45:11   
lex
maja kako si vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj sem samo jogurt ven "maznila" (vzela - tako reče moj Aleksuser posted image )

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.12.2007 19:47:15   
maja24
Lex temu pravimo nosečniški 6 čut.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.