kenya
|
Živjo punce! Sej sploh več ne sledim debatam k ste tolk pridne. Pozdravljene vse nove . Zvezdica zate . Pika 74, ob branju tvoje zgodbe so mi šle pa kar kocine pokonci. Vsa čast ti, jaz vem da bi že zdavnaj vrgla puško v koruzo. Zimska, jaz hodim v leonišče. Probaj tole številko: 522-6009. Drugače, pa ko si naročena, greš v sprejemno pisarno, oddaš kartonček in zdravstveno, malo počakaš, da te pokličejo nazaj k okencu in pol ti sestra pove številko ambulante kamor moraš it. Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu, zaenkrat vse o.k., srček se je videl, PDP, pa mi je premaknil na 15.7., kar je ravno na moj RD . Ne bi blo slabo, če bi blo tud tokrat na rok. Pa ker bom takrat stara že 35, imam NS in DHT na napotnico in sicer 4. 1. 2008. Včasih je pa dobr da si že mal star Kar se tiče razpredelnice, za mojo hči sicer velja, samo jaz bi morala bit pa , brat pa . Tud naše dete je blo načrtovano in potihoma sva si želela poletno dete, pa je ratalo , k je tolk fajn takoj iti ven na sonček. Lex, jaz sem na seznamu vpisana 2x, enkrat še čisto na koncu. Pa pohvale za tvoj trud s temle seznamom. Lep dan vsem še naprej.
|