|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
29.11.2007 14:28:07   
Inigo
jst bom mela puuuuuuuuuunčkoooooooooooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image pa še predn sm to vidla, sm mela tak filing...

nekje sm brala, da ženskice v 90% vemo kaj nosimo. to so ugotavljali pod hipnozo.

me res zanima kaj bomo meli... ampak, če pogledam za mene oziroma za mojo mami, ko je nosila mene, drži. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.11.2007 14:33:43   
maja24
Tut zame drži oz za mojo mami,ampak za brata pa ne.Ker če ne bi mela sestrcouser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 14:38:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.11.2007 14:40:19   
netki
Veste kaj pa mene zanima......a je katera načrtno delala julijskega otrokauser posted image  al je tko pač ratalo.....???????

Mi smo najprej hotli imeti spomladansko dete, pa ni in ni ratalo.....potem sem pa rekla da bova poskušala drugo leto. In oktobra je ene dvakrat moj user posted image  reku pa dejva sej itak ne bo nč. In kaj je bilo??? Ja glih takrat se je prijelo.

Tako da moja razlaga je takšna, da ko odvržeš skrbi, nehaš računat ovulacijo.....potem je uspeh tu. To je zdaj že dvakrat preverjeno. user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.11.2007 14:41:12   
Tinky
Moja mama je vedela, da bo rodila "divjaka" in tudi je, saj je rodila mene user posted image in 3 leta kasneje še mojega brata user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.11.2007 14:43:45   
Tinky
Meni ni niti na kraj pameti prišlo to, da bi načrtno delala otročka na kak letni čas. Midva sva ga hotela imet, al januarja al pa avgusta....sam, da je.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.11.2007 14:45:27   
Anonimen
hehehehe midva sva planirala šele nekak drug let...
am... pa je blo ravn tko. sva rekla - ah sj ne bo -
surpriseeee!! pa je blo user posted image  mogoče ma tud to kej veze...
namreč tud midva sva šla takrat na potovanje v afriko user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.11.2007 14:46:37   
Anonimen
pardon - ne drug let - pol nasledn let ;-)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.11.2007 15:18:45   
Motoristka
Hm glede na to, da sem imela meseca marca(bilo je načtrovano) SS, sva rekla, da bova začela delati šele decembra na user posted image , pa je 2 meseca ratalo prej.Sploh si nisem mislila, da bo ratalo, potem pa ko so bile prsi vsakič bolj težke, pa polne, pa boleče...sem pa takoj naredila test in je bil +.Sem malo zamešala plodne dneveuser posted image .Ampak sva oba zelo vesela, pa upam da bo vse o.k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.11.2007 15:23:37   
suzugov
hej, hej.

najina pikica je bila načrtovana, mi je bilo pa vseeno kdaj.... samo en pogoj sva imela user posted image  da ne bi najino dete biloo škorpijon.... ne zamert, če je katera to po znamenju, ampak vse škorpijone, ki jih poznam, so... kaj pa vem ... škorpijoni... pikajo, zelo pikajo in škodujejo sebi in vsem okoli...

lex, hvala za popravek.

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.11.2007 15:57:39   
Inigo
punce, eno vprašanje!

kk je pr vas kaj s kilami? ozirma, če ktera ve kako se smeš redit na mesec ali tromesečje... sj ne vem! jst sm najprej zgubila 3kg, ampak sm jih dobila nazaj in zdj jih držim malo manj kot mesec dni.

toraj jih imam 63kg in sem visoka 167. jih vseeno lahko dobim 15 gor, al ne. pa še to - a kile enakomerno grejo gor al nič, in nič pol pa booooom?

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.11.2007 16:01:32   
Inigo
aja še to!

najin škratek je bil delno načrtovan. celo poletje sva se menla a bi al še nebi... pa sva rekla, da bova naslednje poletje pa začela fejst delat na tem.
potem je pa moj dragi prišel s potovanja v začetku oktobra in nekak se ni več spomnu, da mama kondome user posted image user posted image user posted image sem ga potem enkrat vprašala, kaj je zdaj to, če se je on potihoma kaj odločil. in je reku, da JA. da enkrat nama bo itak ratalo... al zdj ali pa kdaj drugič. enkrat tko bo... zakaj neb kar zdaj?! in glej ga šmenta... točno tisti dan, ko je prišel domov, je bil spočet najin škratek... user posted image user posted image user posted image

in zdaj veselo čakamo in smo nestrpni da vidimo kaj smo uštimali nekega lepega večera!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.11.2007 16:05:43   
pety78
Pika74, a si imela ti klasično konizacijo? Ker jaz sem jo imela zaradi PAPIII, sedaj pa mi po nekje 16. tednu grozi bolniška do konca. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.11.2007 16:10:59   
kenya
Živjo punce!

Sej sploh več ne sledim debatam k ste tolk pridne. Pozdravljene vse nove user posted image .

Zvezdica zate  user posted image   user posted image   user posted image .
Pika 74, ob branju tvoje zgodbe so mi šle pa kar kocine pokonci. Vsa čast ti, jaz vem da bi že zdavnaj vrgla puško v koruzo.user posted image

Zimska, jaz hodim v leonišče. Probaj tole številko: 522-6009. Drugače, pa ko si naročena, greš v sprejemno pisarno, oddaš kartonček in zdravstveno, malo počakaš, da te pokličejo nazaj k okencu in pol ti sestra pove številko ambulante kamor moraš it.

Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu, zaenkrat vse o.k., srček se je videl, PDP, pa mi je premaknil na 15.7., kar je ravno na moj RDuser posted image . Ne bi blo slabo, če bi blo tud tokrat na rok. Pa ker bom takrat stara že 35, imam NS in DHT na napotnico user posted image  in sicer 4. 1. 2008.  Včasih je pa dobr da si že mal star user posted image

Kar se tiče razpredelnice, za mojo hči sicer velja, samo jaz bi morala bit pa user posted image , brat pa user posted image .
Tud naše dete je blo načrtovano in potihoma sva si želela poletno dete, pa je ratalo user posted image , k je tolk fajn takoj iti ven na sonček.

Lex, jaz sem na seznamu vpisana 2x, enkrat še čisto na koncu. Pa pohvale za tvoj trud s temle seznamom. user posted image user posted image

Lep dan vsem še naprej.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.11.2007 16:11:33   
Anonimen
anonimna z rakecom, ful si prijzna, da si poiskala glede bolečin pri orgazmu. hvala tiuser posted image  zvezdica, še vedno držim pesti, kaže zaenkrat dobro ane. user posted image  angelina, puncauser posted image  dejmo tejle tvoji sluzi eno veliko brco, pa naj se čimprej pobere. mislim pa da je pri tebi vse ok, ker se ti po malem to večkrat dogaja, pa je vse do zdaj bilo super. držim pesti  lex, carica si. res hvala ker tko lepo skrbiš za sezname. bomo na srečanju častle eno veliiiikooo sadno kupo ane. user posted image  maja24 tut midva bova letos prvič praznovala božič v skupnem stanovanju. svetovno. komi čakam  ostale... pa je vikend ane user posted image  jeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii  jst pa nič, slabosti se umirjajo... ni mi več konstatno slabo, ampak tko po presledkih, naenkrat mi rata ****l slabo, pa mi gor vrže, pa je pol ok... tko trikrat, štirikrat na dan, ni pa več cel čas slabo. upam da to ne pomen kaj slabega. ma lunica24, valda da ne no user posted image user posted image user posted image  ajde punce uživajte   

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
29.11.2007 16:57:08   
lex
Motoristka ker mam firbčnega dedca in je hotel videt, kaj si pišemo je videl tvoj nick pa me je vprašal kak motor voziš. No a mu lahko izpolniš željo po potešitvi radovednostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

meni se tud umirjajo slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
maja24 zdej bom ene 3x brez vsake druge sličice dala seznam gor, pol bom pa spet probala. a velja, ker me je prej tak jeb*** da sem znorela in sem že tolkla po compuuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
29.11.2007 17:12:19   
gajka
lex - da ti ne bo prehitro zmanjkalo dela s seznamom, moj prvi pregled bo 19.12.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.11.2007 17:18:26   
Motoristka
lex-me je sram napisati, ker potem tako "važno" izgledauser posted image ...yamaho tdm 850 imam drugače...samo jo bom kar prodala, ker se sigurno ne bom vozila par let..potem pa še kakega user posted image dobimo...pa sem se tako odločila.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.11.2007 17:43:36   
lex
Evo njegov komentar - A si nor, svaka ji čast. In sedaj imam predavanje o motorjih.user posted image user posted image user posted image Ker sva tudi midva imela ideje o nabavi - sem hotela aprilio pegasouser posted image . Pa so otroci prej prišliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.11.2007 18:49:11   
veseljko
ko ze ravno zbirate datume...jaz pricakujem 28. 7. 2008; prvi pregled pa imam jutri.

a ima se katera rjav izcedek in obcasne krce tam spodaj. mene je tako strah.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 19:09:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu veseljko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 19:11:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.11.2007 19:29:29   
andras
Po dolgem, dolgem času se malce javljam (zaradi službenih obveznosti mi nikakor ne uspe večkrat priti na ringarajo). Prvi pregled sem imela 19. 11. 2007, a se je na UZ videla le gestacijska vrečka, drugega pa nič - tudi ginekolog je bil zelo redkobeseden, tako, da sedaj čakam drugi pregled 17. 12., pa da vidim, če je vse v redu. Danes pa sem ravno vstopila v 7. teden in se moram prav pohvaliti, da nimam nobenih slabosti, le papcam zelo na veliko.

Vsem prav lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.11.2007 19:40:21   
papir
jaz imam tudi veliko sluzi je pa tako rumene zelene barve,a je to kaj narobe?user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.11.2007 20:00:00   
Inigo
waaaaaaaaaaaa, sploh me ne šmirglate... user posted image  

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.