ilatic -> RE: Julijčice 08 (28.11.2007 7:44:26)
|
Čao punce. Včeraj sem bila na težko pričakovanem 1. pregledu. Kot prvo naj povem, da sem videla mojega SONČKA!!!!! In seveda slišala srček, omenjala je nekakšno frekvenco 114, mislim, da je to ritem a ne??? No in to je vse kar je bilo včeraj luštenga. Prosim vas za mnenje ter za nasvet. Ko sem prišla k G me vpraša zakaj sem prišla. Povem: noseča sem. Vpraša za 1. dan zadnje M in reče aha saj je že tretja ter me pošlje da se slečem. Pregleda me (5 sekund) z notranjim UZ, nekaj na hitro čeblja od frekvence(pozabi prižgat glas naUZ, potem se spomni) ter mi s prstom pokaže pikico. Ko se oblečem mi pravi se vidva čez 4 tedne. Jaz pa čist šokirana in brez besed se na vratih spomnim, da me nekaj peče in mi na brzino napiše recept in mi sprotoma še pove kdaj imam PDP!!!!!(Lex ostane 12.07.08 se pravi sem v 8. tednu nosečnosti) Pri sestri sem prišla k sebi, tako da sem sestro vprašala kdaj mi bo vzela kri, me tehtala, merila pritisk itd.. Pa mi sestra pravi, da bom žez 4 tedne dobila napotnice itd... Je to normalen prvi pregled??? Prosim za vaše mnenje. Res je to moja 3. nosečnost, zadnji porod pred 8 leti, vendar kot se spomnim ni tako potekalo. Pričakovala sem nek pogovor, lahko bi me vprašala za moje počutje, lahko bi me vprašala če me kaj boli mislim, da je veliko stvari, ki sem jih pričakovala da bova dorekli. Skratka vaše mnenje PROSIM!!!
|
|
|
|