|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
26.11.2007 14:29:35   
Motoristka
Zdravo punce!

Vidim, da že o porodu govorite, pa saj je to še tako dalečuser posted image .

mene pa dajejo slabosti vsak dan bolj, pa želodec me boli kot hudič user posted image .....pa še kdo naj pravi, da je nosečnost lepauser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:38:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:39:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:47:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:50:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:58:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 15:04:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1233
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 16:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.11.2007 16:11:46   
gajka
Ja, punce, vidim, da ste tule prav aktivne čveke. Sem rabla kr nekej časa, da sem tole prebrala.

OK, nekej za na seznam: stara sem 28, konec junija jih bom imela 29, konec julija pa, če bo vse po sreči, bom prvič mami.

Jaz pri sebi ne opažam (še) nobenih posebnih nosečniških znakov. Slabo mi je bilo samo včeraj proti večeru, ampak je vse lepo minilo. No, sej to mi je tut všeč, če bi se me slabost izognila v velikem loku. Edino, kar sem opazla, je, da se zjutraj zbudim z občutkom, da imam kar luknjo v trebuhu in sem lačna kot volk! No, ta občutek semi tudi čez dan pojavi. Pa razen, da imam tam dol občutek, da se nekaj dogaja in da me prsa bolijo na dotik, je to tudi vse.

Danes sem klicala svojo G, da bi se naročila za 1. pregled. Pa mi je rekla, da naj najprej v četrtek naredim še laboratorijski test nosečnosti in bo potem določila datum. Očitno ne verjame plusu na CB, ali pa se hoče 100% prepričat, predno me naroči... user posted image  No, sej jaz še sama ne verjamem najbolj in me prav drži, da bi še enkrat kak test napravila. Mogoče me res ta ideja celo premaga, ker ne bi rada kak idiot izpadla v četrtek, če bi mi rekli, da itak nisem noseča...

Glede porodnišnic ste pa res že čisto ''podivjale''. Saj imamo še vsaj 8 mesecev časa! user posted image  No, jaz ne vem, kam bom/bi šla - SG ali pa CE. user posted image  Stanujem glih nekje na pol poti med obema porodnišnicama.

Aja, midva s fantom še vedno nisva nikomur povedala, ker nekak čakama na obdobje po NS, da bo zadeva bolj ziher. A še katera čaka z novicami, al so vam že ''ušle''?

Pa še vedno pridno hodim v službo. Sem celo na terenu cele dneve (oblečena kot polh), edino pazim, da glih pretežkih stvari ne dvigujem. A vas je veliko zaradi kakih komplikacij za kak teden ali dva na bolniški?

Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.11.2007 16:32:37   
tincy82
Živjo, srečne nosečke!

Naj najprej sporočim svojo starost; 25 let, za našo tabelco ki postaja vedno bolj izčrpna in številčna. Super, bravo lex, si pridna! Več nas je bolj bo veselo. Drugače pa poteka vse ok, le slabosti so sedaj bolj pogoste in trajajo dalj časa.
Aja, rada bi še odgovorila eni user posted image , ki jo skrbijo krči in bolečina po orgazmu. Naj ti povem, da se meni dogaja isto. En trenutek je full lepo, a takoj potem me naenkrat kar fajn zbode, kot med user posted image  ( sem mela full boleče). Upajmo da je to normalno.

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.11.2007 16:33:13   
jagodinka
Pozdravljenen!
Naj se pridruzim vasemu cveku. Po izracunih bi naj bil moj PDP 30.7.2008. naredila sem že 5 testov in danes bila tudi v laboratoriju in na izvid so mi napisali 1 (kar pomeni, da je pozitiven).
Naročila sem se tudi ze na pregled in sicer ga imam 21.12.2007.
slabost me že kar daje, pa utrujenost tudi in pa kar močno špikanje v spodnjem delu trebuha.
Toliko zankrat, se bom pa še oglasila.
LP

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.11.2007 16:38:52   
Inigo
punce, rabim vašo pomoč in ideje!!!

za božič bi rada moji mami, toraj bodoči babici, kupila nekaj karbi bilo samo zanjo in bi uporabljala, ko bi pazila na našo štručko oziroma ko bi bili na počitnicah pri njej. ona je iz velenja, mi smo iz maribora, in ko bi jo obiskali za več dni, da bi tista "stvar" prišla prav. kaj mislite da bi lahko kupila?

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.11.2007 17:51:43   
nima
Inigo gugalnik user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.11.2007 17:59:57   
s@nny
Ojla,

Ali se vam že kej pozna trebušček? Jaz sem sicer v 9 T, sam ne vem ali mam preveč apetita al je možno, da se že vidi trebušček od bebice user posted image .

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.11.2007 18:21:51   
netki
Lahko se že vidi trebušček. Jaz sem taka kot balon, to pa zato ker sem vsa napihnjena, kot bi bila že v 5. mesecu....
Čudno mi je, ker nič veliko ne jem, trebuh pa kar raste....občutek: da me bo vsak čas razneslo!!!! user posted image

Joj, te naše user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.11.2007 18:31:21   
eva29
pozdravcek

pridružujem se vam še jaz. Nova na forumu in v novi vlogi - noseči user posted image
Izracunala sem si rok 12. 7. 2008,prvi pregled 4.12.2007. Se vam zdi prvi pregled malo pozno? lep pozdrav vsem pa se beremo. Zaenkrat mi je samo slabo,ampak kar tako malo cez cel dan,nič ne bruham. ah, se bom morala kar navaditi. ful fajn se mi zdi tale forum, izmenjava izkušenj. sploh zame, ker je to vse prvič.aja stara sem 29 let, če bo PDP takle pa bom mogoče rodila točno na svoj 30. rojstni dan. To bi pa bilo darilo...user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.11.2007 18:48:26   
gajka
eva29 - dobrodošla med nami in seveda čestitke za user posted image ! Pa čim lepšo user posted image !

(odgovor članu eva29)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.11.2007 18:50:29   
nima
Eva29 dobrodošla. Meni se ne zdi pregled pozno....no jaz sem se naročila 19.11. pa imam pregled 03.12. tako da meni se to zdi sprejemljivo...itak če bo šlo kaj narobe te takoj vzamejo...upajmo da ne.....

(odgovor članu eva29)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 18:54:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.11.2007 19:34:10   
nanka
Inigo, jaz bi kupila prenosno posteljico. Jo imamo pri tašči, ker tam spi in je super. Ko pa kam gremo, recimo na morje jo pa s seboj vzamemo.
Tudi moji trije porodi so potekali čisto naravno, tretji je bil že ekspresni, v porodni sem bila samo 20 minut, tako da bo tudi četrti takšen in to v Lj porodnišnici. Sem dobila epiduralno pri operciji ledvičnih kamov in ni bila čisto nič prijetna, 24 ur nisem čutila spodnjega dela. Samo to je bila moja izkušnja, v glavnem pri porodu je pač tako, ko najbolj boli, je vsega konec. Mož je bil z mano šele pri tretjem porodu ( pri prvih dveh ne) in je bila zanj to tako lepa izkušnja, da mi še danes govori o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 19:45:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.11.2007 20:38:32   
karamela6
Vau, danes smo pa same nove! Čestitke vsem!!!!!

Mojcek123, kako je bilo danes na prvem pregledu? Vse uredu?

No, jaz sem danes poklicala G, ji vse obrazložila in veste kdaj me je naročila?? Jutri. user posted image user posted image user posted image Ob 12.15 jutri mi bo torej že kaj bolj jasno, kako in kaj. Seveda, o vsem poročam. Držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.11.2007 21:12:00   
Inigo
karamela6 ... to je pa noro super! user posted image poročaj kako bo!

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.11.2007 21:15:54   
Zvezdica
Mater, jast mam pregled šele 12.12.? A ni to mal pozn?
Bom že 8 tednov noseča.

V prvi user posted image sem bila že v 6T naročena.

Hm, grem iskat materinsko. Aja, a rabimo staro materinsko imet, ko smo znova user posted image ?
Se mi zdi, da sem to nek prebralauser posted image .

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.