gajka
|
Ja, punce, vidim, da ste tule prav aktivne čveke. Sem rabla kr nekej časa, da sem tole prebrala. OK, nekej za na seznam: stara sem 28, konec junija jih bom imela 29, konec julija pa, če bo vse po sreči, bom prvič mami. Jaz pri sebi ne opažam (še) nobenih posebnih nosečniških znakov. Slabo mi je bilo samo včeraj proti večeru, ampak je vse lepo minilo. No, sej to mi je tut všeč, če bi se me slabost izognila v velikem loku. Edino, kar sem opazla, je, da se zjutraj zbudim z občutkom, da imam kar luknjo v trebuhu in sem lačna kot volk! No, ta občutek semi tudi čez dan pojavi. Pa razen, da imam tam dol občutek, da se nekaj dogaja in da me prsa bolijo na dotik, je to tudi vse. Danes sem klicala svojo G, da bi se naročila za 1. pregled. Pa mi je rekla, da naj najprej v četrtek naredim še laboratorijski test nosečnosti in bo potem določila datum. Očitno ne verjame plusu na CB, ali pa se hoče 100% prepričat, predno me naroči... No, sej jaz še sama ne verjamem najbolj in me prav drži, da bi še enkrat kak test napravila. Mogoče me res ta ideja celo premaga, ker ne bi rada kak idiot izpadla v četrtek, če bi mi rekli, da itak nisem noseča... Glede porodnišnic ste pa res že čisto ''podivjale''. Saj imamo še vsaj 8 mesecev časa! No, jaz ne vem, kam bom/bi šla - SG ali pa CE. Stanujem glih nekje na pol poti med obema porodnišnicama. Aja, midva s fantom še vedno nisva nikomur povedala, ker nekak čakama na obdobje po NS, da bo zadeva bolj ziher. A še katera čaka z novicami, al so vam že ''ušle''? Pa še vedno pridno hodim v službo. Sem celo na terenu cele dneve (oblečena kot polh), edino pazim, da glih pretežkih stvari ne dvigujem. A vas je veliko zaradi kakih komplikacij za kak teden ali dva na bolniški?
|