Anonimen
|
živjo punce. najprej -- pozdravljenaaaa anonimna. sem ful vesela, da nas je vedno več bravo mamice baja, ful lepo da si nas prišla pozdravit, upam da bomo vse imele isto srečo in bomo junija, julija že cartale naše dojenčke. uživaj še naprej ob svojem zakladku nena22, prosim prosim ne sekiraj se in ne obremenjuj. upam da se je krvavitev skrila in držim pesti, da je vse ok. ma itak je ane glede črtice, tudi moja je rahlaaaa, pa je minilo od prvega testa že 5 dni, ampak jaz vem da je trenutno vse ok z mojim majhnim bitjecem, tako da imamo pač še malo hormona.sicr pa priznam... tudi mene je strah. božam trebušček (no ja pri meni je kar trebuh ahaha), pa s strahom hodim lulat, če bo kje kri, pa temperaturo merim in paničarim, če se mi zdi premajhna. danes sem imela še malo kao menstrualnih krčev, dosti manj kot prejšne dni, pa zgaga me nič ne peče, čeprav sem jedla slabe stvari, pa prsi imam še čisto iste, nič nabite in seveda iščem težave, kaj pa če je kaj narobe, da ni znakov.... ampak vem da je vse ok!!!! zdaj pa dolgiiih 26 dni do pregleda. punce, držte se...papa
|