Juno -> RE: Julijčice 08 (12.2.2008 8:07:15)
|
Živjo, oglašam sem vam samo na hitro, da vas pozdravim. Kar nekaj časa vas nisem brala, ker sem bila 6 dni v bolnici tako da nisem na tekočem. Oglašam se samo na hitro, ker moram iti v ležeč položaj. V bolnici sem bila zaradi neprestanega otrdevanja trebuha. Tiste ki se jim to dogaja - ne se prestrašiti. Občasno otrdevanje trebuha je v popolnoma normalno. Sedaj smo v obdobju, ko se maternica dviguje višje in telo nekaterih reagira z otrdevanjem trebuha. Če se do zgodi le nekajkrat na dan, ni razloga za skrb - tako so rekli v bolnici. Meni je trebuh otrdeval vsakih nekaj minut, cca 4-krat na uro. Prejšnjo sredo, je mož ravno šel spet na složbeno potovanje, jaz pa sama doma z neprestanimi krči. Ker me je postalo strah, sem šla na pregled in obdržali so me v bolnici. Dali so mi inekcijo proti krčem in 3-krat na dan sem pila Boscopan in Magnesol. Po šestih dneh so se krči umirili, a še vedno jih imam okoli 12-15 na dan. Včeraj, ko sem prišla domov, sem jih imela še več. Naročili so mi, naj počivam in jemati moram 3 Magnesole na dan. Tistim ki vam otrdeva trebuh, pa tudi ostalim svetujem, da začnete piti magnezij. V nosečnosti se potreba po magneziju poveča. Magnesol lahko kupite v lekarni. Pomaga proti krčem. Če bo otrdevanje pogosto, 10-krat na dan ali več, pa raje pokličite svojega zdravnika. Upam, da vas nisem prestrašila. Če vam trebuh otrdeva le občasno, res ni razloga za skrb. Videla sem, da se dogovarjate za srečanje. Jaz bi z veseljem prišla, a moram ležati. Bom pa v mislih z vami. Lex - vse najboljše!!!!! Želim ti, da bi se ti uresničile sanje, tudi tiste skrite, saj so samo tvoje. Današnji pregled sem prestavila za en teden, tako da imam naslednji pregled 19.2.2008. Lep pozdrav!
|
|
|
|