karamela6
|
Ojla, ojla...končno sem malo spet tu. Sem v fazi selitve v novo stanovanje in dan je takooooo kratek! Tudi jaz komaj čakam v sredo, upam, da se do takrat še kakšna pofočka. Me pa samo zanima, če mislite na slaščičarno pri Baumaxovem vhodu, kjer je tudi zraven Humanic? Saj mislim, da v city-u druge sploh ni, pa vseeno. lex, mislim, da boš zaenkrat še ti naš prepoznavni znak - z vozičkom in Alino. Ko bomo malce obilnejše, nas itak ne bo za zgrešit. V glavnem, komaj čakam, da vas spoznam, pa tudi, da se končno preselim in spet pogosteje čvekam z vami. Aha, še to, ali pozna katera "cam" vozičke? Videla sem jih v Arielu in so mi zelo všeč. Ima katera kakšne izkušnje? Drugače pa imam že izbrano barvo MaxiCosiCabrioFix lupince - taka živo oranžna-rdeča, super je, sem se čisto zagrela. Kupila sem si tudi plišasto lunico, skozi katero potegneš vrvico in igra uspavanka. Zdaj seveda vsak večer zaključim v postelji z lunico na mojem trebuhu. Tako umirim sebe in verjetno tudi mojo pupiko. Res luštna stvarca. Pridne bodite in pazite nase.
|