Blacky30
|
No, pa še moje poročilo: danes sem imela pregled. Vse je OK, pritisk in teža. Še vedno na isti kilaži kot pred zanositvijo. Tokrat me prvič ni vaginalno pregledal, pač pa je samo naredil UZ. Pikec je res zrasel, velik je okoli 15 cm. Menda je spančkal, ker se ni nič premikal, pokazal mi je lego, obrnjen je bil z glavo navzdol, rokice je imel ob glavici, pokazal mi je očke in nosek. Potem mi je prikazal slikico še v 3D obliki, zelo lepo. Dobila sem 2 slikici, eno navadno in eno s 3D UZ. Hvala bogu, mu jaz za slikice ne rabim nič rečt, mi jih kar naredi, le plačat moram. Za dve sem plačala 5 €. Pa z veseljem dam, samo da ga ne rabim stalno prosit zanje, mi je bilo v prvi že kar nerodno. Srček sva tudi poslušala in ga pogledala, kako bije. Zelo sem bila zadovoljna in vesela, da je vse ok. Sem mu povedala, da sem imela trebušno virozo, pa je vprašal, če sem imela drisko in ko sem potrdila, je samo zmajal z glavo, da to pa ni dobro. No, na UZ se je potem izkazalo, da detece ne zaostaja v rasti, tak da je vse OK. Hvala bogu! Lex, naslednji pregled in hkrati morfologijo + 3D in 4D UZ imam 3.3.
|