sasula -> RE: Julijčice 08 (1.2.2008 21:02:50)
|
Pa še jaz malo natipkam. Tedy, jaz ti pa iz srca čestitam in mislim, da je tvoj na mestu. Jaz sem imela vedno se prvo željo poročiti in potem zanositi. No pa sem noseča in sem full srečna. Je pa res, da , če bi se moj spomnil me zaprosit ... bi zadel terno. Tile hormoni mi tako nagajajo, da se mi zdi, da imem zdaj po eni strani še večjo željo, da bi se poročila. Če pa pomislim, da bi se noseča pa se v bistvu ne bi. Bi bla pa full vesela, če bi se spomnil in me zaročill. hehe. No dugače pa , sem 15 teden in se mi skoraj nič ne pozna. Oblečem vse in še kar imam komaj +1kg. Čakam, da mi kaj trebuh ven udari. Drugače sem pa že tretji dan cmera in ko preberem tako romantiko, da se kdo zaroči... jaz kr cmerim. Sej ni , da bi govoril. Upam, da je še katera na tem:) Drugače pa nimam pojma ..kaj bi s priimki. Po eni strani bi rada, da ima kr oba, če nisva poročena, po drugi naj ima očetovega, potem bi spet, da ima oba:)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Ni, da bi govoril. lp, S
|
|
|
|