Anonimen
|
Auroraa, dobrodošla na krovu! Prostora je še več kot dovolj! Lex, hudičeva dieta je to. Nisem sigurno, da bi jo vzdržala. No, odvisno od volje, ta pa bo odvisna od odvečnih kg. Jaz sem imela pa ledvične kamne in pesek že dvakrat. Zdaj imam zaenkrat mir, a so tudi hudičevi. Zimska, krvavice niso nevarne, ker si jih spekla in so torej toplotno obdelane, tak da ni nobene panike. Vse, kar je dobro prekuhano, ni več nevarno. Hudič je, ko ne moremo prekuhat pršuta oz. ga potem ravno ne bi z užitkom jedle, ne? Ne se sekirat, ene se te nevarnosti sploh ne zavedajo, pa celo nosečnost jedo vse to, pa ne staknejo nič, ene pač nimajo take sreče, a te so redke. KAHLO, Erin se je že odselila od nas k avgustovkam, če me spomin ne vara. Tam jo poišči. Nasara88 in Katy\o/, čestitke za dobro opravljeno NS. Res se začenjajo same dobre novičke pri nas. Je že čas, da se končajo slabe, ne? Netki, imajo zdaj že neke injekcije, ki niso nevarne plodu. Samo moraš mu takoj povedat, da si noseča, da ti ne bi slikal zoba ali kaj takega. Flower, a mi poveš, koliko si dala za AS? Pa čestitke, da si našla srček in da si se pomirila. Kasneje, ko bo otrok večji, bo verjetno teže najt, zdaj ga itak iščeš samo doli pri sramni kosti, potem pa ga boš morala po veliko večji površini, pa se ne bo vedno slišal, odvisno kam bo obrnjen. Tak da bodi mirna, ne skušaj preveč svojih živčkov, ok? Jaz pa sem danes delala sarmo in se je tudi že najedla, tako da sem potešila svojo lakoto po kisli hrani. Mnjami, zdaj pa ne vem, če ne bo počasi padla ena pomaranča. Yeeeeeeeeahhhhhh!!!!! anonimna 13t/5d
|