|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 22:14:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Julijčice 08
4.1.2008 22:15:08   
KAHLO
hallo julijke....upam, da je pr vas vse tako kot treba bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav posebaj bi pa pozdravla Erin, upam da uživaš in da je s tvojim picekom tam not vse vredu....drgače pa mam zate eno opravičilo,  ker smo pr sept. vse bl sveže pr teh seznamih in teh stvarih, sem si dovolila sposoditi nekaj teksta z vašega seznama.....no zdaj mamo sam probleme ša kako slikico dobit za naše pikice.....bomo se še mogle mal potrudit...upam da nisi jezna, in hvala ti za vse.....no zdaj veš kakšen pečat si ti pustila....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2977
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 22:15:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.1.2008 8:01:41   
Yasminka
Med prazniki sem se komaj nazaj držala. Tokse še nisem prebolela (user posted image ), pa takoooo se mi je luštal tatarski biftek in pršut. Paštete pa kar jem. Pri industrijsko pripravljeni hrani bi me prej skrbela salmonela kot pa toksoplazma (se vidi da je user posted image kemik). Sicer pa sem pridobila že 6kg user posted image (k sreči samo v prsi in trebuh). Zdaj pa prepričujem možka, če bi šli v Avstrijo po nakupih. Sem po včerajšnjem UZju čist navdušena. Včasih čist pozabim da sem user posted image , saj imam toliko dela z našo dvoletnico (30.12. je upihnila 2 svečki user posted image ). 

Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.1.2008 10:01:40   
Nasara88
Dobrodosle nove julijkeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se vracam z nekaj novickami iz NS, ki sem jo imela vceraj. Moram reci superca user posted image user posted image user posted image  Imamo dve slicici in tri filmcke nasega vesoljckauser posted image  Spol se zal ni videl tako da bomo morali pocakati do morfeuser posted image  pa tako nas ze firbec matra.

No tveganje za DS je 1:2137, kar je super glede na mojo starost (30 let), tudi za 18+13 je zelo lep rezultat in sicer 1:7529. Drugace pa je nas pikec veselo poskakoval v trebuscku in jezil G, ki se je skoraj cele 1/2 ure matrala, da bi izmerila vratno svetlinouser posted image  Videli smo kako pozira plodovnico in sesa prstek. No pa se nekaj stevilk, ki jih bom kar iz izvida prepisala mogoce kateri sluzijo za primerjavo. Velik je 7,26 cm, BDP = 24,8 mm, NT = 2 mm, FL = 11 mm, srcni utrip 150 bpm.

Zelim vam lep vikend user posted image

13t4d (po NS)

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.1.2008 10:08:38   
Inigo
Nasara88 - si dobila filmčke?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.1.2008 10:18:55   
Anonimen
hejhej nove nosečke, pa čestitke vsem za fajn nuhalno.user posted image user posted image user posted image  pa hvala še tistim, ki so držale pestke za mojega bebija. user posted image  včeraj sva bla v hm in sva kupla ene nosečniške žametke, pa se dans šopirim v njih in se gledam in oh kok fajni trebušček, mene je zadnja dva tedna fuuul napihnilo, prej sem bla pač debela, zdej pa mam nosečniški trebuh in ga skor ne morem več skrit. kar je seveda problem haha. ker moram še en mesec držat skrivnost zase user posted image user posted image user posted image  božaboža trebušček user posted image     lunica 14 t

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.1.2008 10:34:00   
Nasara88
Inigo sevedauser posted image  Zakon, sicer pa sama vesuser posted image  Je kar pridno snemala, ker se ni in ni hotel postaviti v pravi polozaj. Moram reci, da je to en zares lep spomin za naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.1.2008 10:47:07   
netki
Mene pa neki zanima......drug teden imam zobozdravnika in se tega zelo bojim, ker vem da bo hudo. Ali mi lahko da injekcijo ali ne?
ali katera kaj ve o tem?

13t 5d

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.1.2008 10:51:16   
Tinky
netki, jaz sem bila ravno včeraj pri zobarju, sicer mi ni dala inekcije, vendar sva se pogovarjali in je rekla, da v nosečnosti je dovoljeno vse, razen slikanja zob.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.1.2008 10:51:23   
netki
aja pa pozabila sem povedat da sem dala nekaj slikic v album na ogled.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 13:26:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.1.2008 13:40:54   
Katy\o/
Hojla.

Vidim, da ste imele zelo lepe rezultate na NS. Čestitke tudi lunici24 za nove odlične rezultate. user posted image

Tudi jaz sem prišla z NS vsa vesela. Naš malček je velik 7,4 cm. Pravi velikanček. user posted image Najslabše izmerjena NS je bla 1,6 mm in iz tega je prišel izračun tveganja 1:5275. Tudi moj malček je zdrav. user posted image Z user posted image sva zelo zelo vesela, da je vse ok.

V albumček sem dodala še tri slikice, če katero zanima. user posted image

Lep dan še naprej dame moje.

14t0d

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.1.2008 14:54:00   
Anonimen
Auroraa, dobrodošla na krovu! Prostora je še več kot dovolj! user posted image user posted image user posted image

Lex, hudičeva dieta je to. Nisem sigurno, da bi jo vzdržala.user posted image  No, odvisno od volje, ta pa bo odvisna od odvečnih kg.user posted image   Jaz sem imela pa ledvične kamne in pesek že dvakrat. Zdaj imam zaenkrat mir, a so tudi hudičevi. user posted image

Zimska, krvavice niso nevarne, ker si jih spekla in so torej toplotno obdelane, tak da ni nobene panike. Vse, kar je dobro prekuhano, ni več nevarno. Hudič je, ko ne moremo prekuhat pršuta oz. ga potem ravno ne bi z užitkom jedle, ne?user posted image  Ne se sekirat, ene se te nevarnosti sploh ne zavedajo, pa celo nosečnost jedo vse to, pa ne staknejo nič, ene pač nimajo take sreče, a te so redke.

KAHLO, Erin se je že odselila od nas k avgustovkam, če me spomin ne vara. Tam jo poišči.user posted image

Nasara88 in Katy\o/, čestitke za dobro opravljeno NS. user posted image user posted image user posted image  Res se začenjajo same dobre novičke pri nas. Je že čas, da se končajo slabe, ne?user posted image

Netki, imajo zdaj že neke injekcije, ki niso nevarne plodu. Samo moraš mu takoj povedat, da si noseča, da ti ne bi slikal zoba ali kaj takega.

Flower, a mi poveš, koliko si dala za AS? Pa čestitke, da si našla srček in da si se pomirila. Kasneje, ko bo otrok večji, bo verjetno teže najt, zdaj ga itak iščeš samo doli pri sramni kosti, potem pa ga boš morala po veliko večji površini, pa se ne bo vedno slišal, odvisno kam bo obrnjen. Tak da bodi mirna, ne skušaj preveč svojih živčkov, ok?user posted image

Jaz pa sem danes delala sarmo in se je tudi že najedla, tako da sem potešila svojo lakoto po kisli hrani. Mnjami, zdaj pa ne vem, če ne bo počasi padla ena pomaranča. Yeeeeeeeeahhhhhh!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image  13t/5d

Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.1.2008 14:59:00   
netki
Jaz sem si pa rekla da bom po novem letu začela resno jemati nosečnost......zdaj ko je konec slabosti bo to malo lažje.

in sicer: jedla bom redno in bolj zdravo, veliko se bom sprehajala, veliko pila vode, in mazala trebušček proti strijam.

Se ve že vsega tega držite?
Meni se zdi malo pozno ampak prej res ni šlo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 15:33:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 15:37:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2992
5.1.2008 15:52:52   
24julij
ojla pozdravcek vsem julijkam.mi smo tudi noviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naš dojenček bo tudi pogledal na svet julija-24 imam rok,že komaj čakam.
Eno vprasaje 14 januarja imam nuhalno,a če hocem da mi posname filmceka moram cd prinest s sabo?kako pa kej kg pri vas jaz sem se v 11 tednih zredila za 2 kg,jojojuser posted image sej niti ne vem ce je to velik kolk ste se kej ve?se mi pa vidi da se vsak dan bolj zavedam da imam nekaj v trebuscku in vsak dan se bolj veselim bebice.

pozdravcek vsem julijkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.1.2008 16:00:08   
maja24
Dobrodošli novi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zmer več nas je.

Julij jest bi ga na tvojem mestu za vsak slučaj prnesla sabo.(cd)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.1.2008 16:02:41   
maja24
Tut men se že ornk pozna,za kg se pa nism tok zredila,no ja sej bom v petk vidla kulk sm šla v +user posted image user posted image .Drgač Julijka na NS ti bojo dal nov PDP tolk da boš mogla nik pol sprement.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.1.2008 16:05:22   
Anonimen
glede na to, da sm močnejša a je možn, da že čutim metuljčke? madona, dans sm parkrat začutla kot bi mi neki valovil spodaj, kot prebavne motnje ampak tko prijetno.... sem začela 15. teden.  kje se bi naj to čutlo, višje, nižje?  

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 16:15:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
5.1.2008 16:28:25   
Anonimen
če se ne motim je na avgustovkah ena prodajala za 50 evrov AS.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
5.1.2008 17:36:12   
Anonimen
Hudiča, sem spet roman napisala, pa mi je zablokiralo vmes.user posted image

Netki, nič se ne sekiraj. Nosečkice smo znane po tem, da smo v prvih treh mesecih zanič in nam je to tudi dovoljeno, zato je normalno, da pri vseh slabostih in vsem ne pazimo še zraven na zdravo prehrano, pač pa jemo, kar nam tisti trenutek paše. Jaz sem tudi zdaj že veliko boljša, nabira se mi energija, kar se vidi že iz tega, da veliko več čepim tu gor in čvekam z vami.user posted image user posted image  Jaz bom zdaj začela hodit na zrak, na sprehode, mazati se bom začela s kremo proti strijam tisto italijansko Mami ali nekaj takega, ne vem več. Sadja pa itak že zdaj ogromno pojem.

24julij, dobrodošla med nami!!!!! Jaz sem se do sedaj zredila pol kile, samo sem bila nonstop bolana (bronhitis, viroza) in mi ni nič teknilo.user posted image

Maja24, meni pa g. ni spremenil PDP-ja, zdaj ko sem bila na NS, pa tudi v prvi user posted image  mi ga do konca ni spreminjal, je do zadnjega ostal PDP glede na zadnjo M. Pa čeprav mi je včeraj na NS na slikicah pisal PDP 9.7., moj uradni pa je 17.7, mi g. tega ni nič omenjal.

Lunica, sem hotela pohvalit tvoj novi avatar, pa je vmes že izginil.user posted image

Flower, hvala za info. Pa nič se ne sekiraj, srček še vedno zelo lepo bije, samo očitno je bejbek v taki legi, da ga ne najdeš. Saj bo, nič panike.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 17:38:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?