|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
18.12.2007 11:44:55   
Anonimen
halloou!

uf ja... tud mene je matral  na začetku...
zdj je pa kul. pa tud slabost pojenjuje.
aja - sm pa v 12-tem.

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 12:51:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
18.12.2007 13:02:56   
lex
sej pri naslednjih nosečnosti pa dojke sploh ne boljio več. Tako da punce vse bo enkrat bolje. Mislim, da po tretjem mesecu nakao manj molijo (če se prav spomnim). Mene pa koža ful srbiuser posted image  po trebuhu in dojkah. Eh brezveze, vsakokrat je nekaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
18.12.2007 13:43:03   
gajka
Evo, moje sonosečke, držite pesti zame jutri, ker jutri je pa moj dan! Imam prvi pregled in en kup mešanih občutkov, sploh ob kar nekaj neprijetnih zgodbicah med nami. Ampak vseeno, jaz še vedno upam, da bo pri meni vse OK. Seveda o rezultatih poročam...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 14:38:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 15:29:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.12.2007 15:36:44   
ilatic
Zimska ne sekiraj se. Moji prvi dve nosečnosti sta bili čisto brez znakov oz. razno dojke so bile 5xvečje. Vsaka nosečnost je različna. Tala 3. mi je dala pa vsega hudega. Od slabosti, vrtoglavice, slabe prebave... Raje bi videla da nimam nič ampak tako je. Bodi vesela. boš videla tudi ko bomo imele svoje otročke si bodo tako različni. Nekateri bodo spali cele noči od rojstva naprej, nekateri se zbujali na dve ure itd. Vedno bo različno. Tudi sedaj ko je moja starejša stara 10 let, je toliko razlik med njenimi sovrstnicami, da se s tem sploh ne splača več ukvarjat.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2582
18.12.2007 16:02:33   
Motoristka
Pozdravljene!

Ravno sem hotela naresti jogurtove miške....pa že začnem delati pa vidim, da je rok na jogurtu pretečenuser posted image ...ne da pa se mi v trgovino.Drugače pa so pri meni še vedno slabosti, pa boleč želodec..komaj čakam,da bo konec.Da o joškah ne govorim....user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
18.12.2007 16:35:54   
pety78
Punce, proti slabosti, poleg coca cole, meni pomagajo tudi žvečilni, kot so orbit, mentos....ampak mora skoz imeti frišen okus. Pa lizike tudi...Take pomarančaste....Ojojoj, zdrava hrana....user posted image  user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
18.12.2007 18:03:54   
Juno
pika74, življenje nas kar naprej postavlja pred preizkušnje. Veliko ovir moramo preskočiti, preden pridemo do cilja. Na svoji poti si že preskočila že veliko ovir in iskreno ti želim, da le teh na tvoji poti ne bo več in da bi čim prej zagledala cilj. Sploh zato, ker si tako pogumna punca. Držim pesti za vaju!

Jaz se vrašam s pregleda s kar dobrimi občutki. Sicer ni vse OK, ampak trudim se gledati pozitivno. Moj zakladek pridno raste, za svojo gestilacijsko starost je pravi velikan: 52 mm. Ne vem kaj pomeni da je prevelik, moja ginekologinja ni bila preveč zaskrbljena, tudi PDP-ja mi ni spremenila. Pregrada, ta grda pregrada na maternici je vidna, a zaenkrat mojega zakladka ne moti in ne ovira pri rasti. Da bi le ostalo tako do konca.
Se mi je pa naredil polip v nožnici. To sicer ni fajn, ampak tudi ni nič hujšega in to naj ne bi nič oviralo oz., škodovalo nosečnosti.
Srčka nisem videla, oz. slišala, G ni tega nič omenjala, jaz pa sem jo v razburjenosti pozabila vprašati. Ampak mislim, da je uredu, vsaj izraz na obrazu G pravi tako.

Glede nosečniških znakov: slabosti še trajajo, muči me slaba prebava in napenjanje, prsi pa niso več tako občutljive.

Lex - naslednji pregled imam 15.1.2008, NS pa 22.12.2007. Še enkrat vse pohvale za urejanje seznama!!!

Pozdravček!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 19:53:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
18.12.2007 20:29:58   
lindy
Jest sem tud dones vidla svojo pikico, jeeeee, veliki smo že 2,5cm, pa nogice sem že vidla, joj res lepi občutki, nuhalno pa mam 9.1.07, pdp pa se je premaknil na en dan prej in to je 19.7.07.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2587
18.12.2007 20:51:03   
Rubin.
Jaz pa imam jutri pregled in me je kar malo strah, glede na to kaj se zadnje čase dogaja pri Julijkah. Držite pestke, da je vse o.k. in ostanem tudi dalje z vami. Sicer pa zvem tudi PDP.
Mejte se...

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.12.2007 20:55:13   
daska
Pozdravljene Julijke!
Tudi jaz se vam pridružujem user posted image , stara sem 30 let, user posted image sem prvič;
danes sem imela 1. pregled, " fižolček" je velik 13,4 mm, noseča pa
sem 8t5d sicer po velikosti ploda manj, a to se bo verjetno še spremenilo;
dobila sem kar 2 slikici, vidla in poslušala srček, tako da sem z G kar zadovoljna,
aja PDP 24.07.2008, naslednji pregled z NS pa 18.01.2008.
Sem vas pa spremljala že prej, a sem hotela počakat do 1. pregleda s prijavo,
kar ne morem verjeti da je tak baby boom, sem pa vesela da sem zraven user posted image !

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.12.2007 21:17:45   
Muklla
Jst sem imela danes pregeld in sva videla najinega želodka. Velik je ŽE 18 mmuser posted image . Videli so se nastavki rokic in nogic in uček. Hudo tehnike. Full sem vesela, da je tokrat vse OK in da imamo bitjece za katerega so izračunali PDP 30. 7. 2008.

Lep pozdravček in veliko sreče!

(odgovor članu daska)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 21:37:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
19.12.2007 8:54:40   
Juno
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Lex - naslednji pregled imam 15.1.2008, NS pa 22.12.2007. Še enkrat vse pohvale za urejanje seznama!!!

Pozdravček!

Ojla!
Dej povej mi, kje imaš nuhalno... jst jo imam na isti dan... hihi

Živjo Mojcej,
Nuhalno imam 22.12. ob 13.00 v Dravljah pri dr. Mujezinoviču. Komaj čakam! Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.12.2007 8:59:31   
Juno
Rubin, srečno danes na pregledu. Poročaj, kako je bilo. Veselimo se dobrih novic.

daska, dobrodošla med julijčicami!

lindy in Muklla - to so pa lepe novice user posted image . Upam, da bo čimveč takih!!!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
19.12.2007 9:03:14   
netki
Lep pozdrav!

Kar nekaj nas je, ki smo imele včeraj preglede in nekaj se nas je tudi javilo.....veste kaj me pa preseneča....to da dobre novičke nihče ne opazi. Vse user posted image  so še vedno v nekem strahu. Moje mnenje je pa tako, da na dogajanje me ne vplivamo. Če narava hoče svoje, je pač tako. Je pa res da izguba zelo boli in žal mi je za tiste, ki se jim to dogaja.
Še vedno pa nas je veliko takih, ki upamo na najboljše. Mislim, da bi morale imeti samo pozitivne misli.
Tako pa opažam, da vas gre velika večina s strahom na UZ, ker pričakujete slabe novice, na koncu pa je vse ok. Jaz pa komaj čakam UZ in se neznansko veselim, da bom videla pikico in slišala utrip.......če pa bi bilo slučajno kaj narobe (bog ne daj) bi se pa potem sekirala in žalovala.

To so moja opažanja na tem forumu.

Pa čimveč pozitivnih misli in lepo nosečnost vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2594
19.12.2007 10:06:32   
Tinky
Netki, kar pišeš je res, vendar na žalost obstajajo taki primeri kot sem jaz, ki so rojeni za paničarit. Jaz se vsakega UZ zelo veselim, hkrati pa sem v strahu, da je kaj narobe. V ponedeljek imam NS in me že počasi pobira ....... V podzavesti VEM, da bo vse ok, vendar strah je kljub temu prisoten.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   [Brisano sporočilo]
19.12.2007 10:28:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
19.12.2007 10:52:29   
netki
Tinky....veš kaj me zanima....kdaj boš potem uživala v nosečnosti, če ne zdaj???
Saj vem, da je strah prisoten, vas razumem.....samo tega ni treba na veliki zvon obešat. Raje daj na plano lepe misli, pa boš videla da bo vse uredu.

Zdaj pa res mislim, da smo že dovolj daleč in lahko začnemo uživat.

Predlagam da obrneš stvari in daš pozitivne misli v ospredje in slabe (če že morejo bit) nekje v ozadje, da se jih sploh ne bo opazilo. Kaj praviš???

Neposredna povezava do sporočila: 2597
19.12.2007 11:08:18   
Tinky
Sam da gre NS mimo, pol bo boljše, tudi trije kritični meseci bojo minili in bom lažje zadihala.
Panična sem tudi iz razloga, ker sem v 9 tednu zakrvavela in bila 6 dni v bolnici.

Ah, sej bo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
19.12.2007 11:13:08   
nika9
ojla punce,
danes sem imela drugi pregled. je vse okuser posted image , prvič sem vidla kako srček bije....
lep občutek ni kaj.

nikoli ne moremo biti pripravljene na najhujše
pri vsaki je možnost da izgubi pikico, user posted image .

zelo mi je hudo ko berem kako pogosto se to dogaja,
ravno zato ne polnite si glave še z dodatnimi problemi, ker jih je
že realnih dovolj.

živite zdravo, in veselo...
jaz sem po 15 letih nehala kadit...
tolko za spodbudo drugim...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
19.12.2007 11:31:02   
netki
Ja, če so problemi že bili, potem verjamem, da je težko odmislit najhujše.

Tinky....želim ti, da prebrodiš prvo trimesečje uspešno in potem uživaš do konca.

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?