naja78 -> vesele v Novo leto,... (12.12.2004 11:46:08)
|
Lep pozdravček vsem!!!vsaki 10:rozica: in seveda čim večje prednovoletno vzdušje. Le kje ste vse???Verjetno ste vse po parih razočaranjih iz meseca v mesec,kar malo prekinile z RR!!!lE ZAKAJ??? PA SAJ TO NIMA NOBENE VEZE S TEM ALI RATA ALI NE!!!!Punce moje,jaz mislim,da smo že vse tiste,ki smo premlevale o znakih,o FRANCKI,in še vsem kar spada zraven prišle do 1 ključne točke,da smo pogruntale da vse to ne gre tako hitro.to je naše spoznanje,da narediti :duda: ni tako lahko.Ene pač imajo srečo.Me jo bomo tudi,bote vidle,da bo leto 2005 polno sprememb-veselih,da se bo dogajalo 300/uro. jaz mislim,da je treba dati času-čas!! to da smo to pogruntale,je dobro saj smo s tem tudi spoznale samo sebe in dogajanje v našem telesu.pa videla tudi,česa je zmožna naša psiha.ampak kaj bi blo če je ne bi imele????s tem tudi več stvari vemo in zato smo na morebitno nosečnost bolje pripravljene. seveda so bila pri nekaterih tudi huda razočaranje,ko so že zagledale 2 črtici.:(ampak z vsakim spoznanjem in izkušnjo smo močnejše.to je bistvo. jaz vam želim čim več lepih želja v pričakovanju Božička,da bo seveda kaj prinesel.pustimo se presenetiti.pa pojdimo v novo leto polne elana in dobre volje,pa seveda največ zdravja. no tako saj se še pišemo,kake so pa kaj vaše misli???? malo se nasmejte!!!!
|
|
|
|