|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespecnost
12.12.2004 11:25:45   
nanav
Pozdravljene!

Sem v 26t in ze cel teden prav ne spim:zaspan:. Zvecer ne morem zaspat, ko pa zaspim pa tako slabo spim, da se zbudim ob vsakem majhnem ropotu. Podnevi pa hodim z rdecimi ocmi okrog!:ups:
Ce ima ali je imela katera te tezave, prosim za nasvet kaj naredit.

ciao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nespecnost
12.12.2004 12:01:08   
Seven*
Celo nosecnost sem bila ful nespecna. Socustvujem s tabo. Nic ne pomaga. Meni je ginekolog rekel, da me mali navaja na nocno zbujanje, da je to del naravnega procesa.. Pa se prav je mel, ker ful malo spimo... :(( :((

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nespecnost
12.12.2004 12:30:14   
Naja31
Jaz imam tudi podobne tezave.
Zvecer sicer ze navse zgodaj zaspim brez problemov, potem se pa zbudim ob treh, stirih in ne morem nazaj zaspati. Ponavadi zaspim sele proti jutru in me potem budilka vrze pokonci, da ne vem kako mi je ime. Lahko si mislis, kako sem potem storilna v sluzbi, ker samo razmiljam o postelji.
Do zdaj se nisem nasla "zdravila" za to. Ne vem ce je povezano z nosecnostjo. Mogoce se pa res telo navaja na ne-spanje.

Lp, Naja

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nespecnost
12.12.2004 12:43:25   
Anonimen
Še ena taka.
Ob treh sem pokonci in budna kot le kaj pa vse tja do petih, šestih. Vstanem, preberem forum, ob šestih pa se vrnem v posteljo in spim naprej.
Ni zdravila proti nespečnosti.
Tudi v materinski šoli je sestra rekla, da se tako telo pripravlja na čas po porodu. Pa tudi otrok baje uveljavlja svoj ritem. Zna biti, da bomo ravno v urah, ko smo pokonci, rojevale.

(odgovor članu nanav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   nespecnost
12.12.2004 12:53:15   
morskadeklica
Meni se je to dogajalo en teden skupaj ravno v 26t, potem pa je bilo malo bolje. Zdaj 2 tedna že spim kar dokaj normalno:bravo:. Upam da bo tudi pri tebi tako, da ne bo trajalo do konca!!!

lp:nosecka:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nespecnost
12.12.2004 15:53:36   
Anonimen
Tudi jaz, ki sem bila vedno velika zaspanka, v zadnjme trimesečju nisem spala. Tako se telo res pripravlja na to, da bo prišel otročiček , ki nas bo potreboval 100 na uro. Telo dobi dodaten energijski naboj. Meni se je to dogajalo še po porodu, ko mi res čisto nič ni bilo odveč, če sem bila ponoči pokonci. Čeprav sem bila več zaradi kužka kot zaradi dojenčka...

(odgovor članu nanav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   nespecnost
13.12.2004 11:57:09   
Lu
Tale nespečnost je pa tudi mene dajala. Zdaj pa ne več. Punce ne vem, kaj pa če bi poizkusile spiti mleko pred spanjem???

lp Lu pa čimveč prespanih noči ne :)
30t 6/7:love:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?