Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 8:19:26
|
|
|
|
Marogica
|
Noro dobra ideja, pa še estetsko ful dobra. Pravi balzam za oči. Kompliment. p.s. Patentiraj "izdelek"
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 8:26:43
|
|
|
|
viv_
|
Miša raztura!!!! Pa poročno obleko si je tudi sama naredila, ful lepo!
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 8:32:32
|
|
|
|
Špacka
|
Ja, res je super!
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 8:58:38
|
|
|
|
maja1488
|
A bi dale še slikco poročne obleke gor Zibka je super, a delaš tudi po naročilu? Mi jo takoj vzamemo
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 9:05:25
|
|
|
|
cmokec
|
Izredno lepa . Čestitke.
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 9:24:20
|
|
|
|
anitaz
|
Noro dobra ideja in čudovita zibka!!
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 9:53:54
|
|
|
|
maja1488
|
Ful ful lepa obleka! Nalepit slikce pa tudi jaz ne znam :) sm bolj leva za take stvari
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 10:04:01
|
|
|
|
Pobalami
|
Miša99 ti si carica.
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 12:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Wauuu...vsaka ti čast! Zares obvladaš!
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 14:08:08
|
|
|
|
Maxica
|
Ful dobra zibka, res krasno izgleda. Pa tudi za poročno oblekco moji komplimenti. Obvladaš.
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 15:16:06
|
|
|
|
sayuri
|
Lepa poročna obleka. Lepa zibka. Lepa okna z žaluzijami...
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 15:16:30
|
|
|
|
StBarbara
|
A si tukaj idejo dobila http://www.babygadget.net/2006/10/cloud_cradle_from_leander.php Zdej si nam res idejo dala in tud mi že tuhtamo, če jo bomo sami naredili , al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, da si prihranimo čas in sramoto
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 15:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara Zdej si nam res idejo dala in tud mi že tuhtamo, če jo bomo sami naredili , al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, da si prihranimo čas in sramoto A že pričakujete?
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 15:56:23
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara Zdej si nam res idejo dala in tud mi že tuhtamo, če jo bomo sami naredili , al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, da si prihranimo čas in sramoto A že pričakujete? ja, ja; ampak mam še cajt
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 16:02:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Miša jaz zibke še ne rabim, bi pa rabila drugo leto aprila poročno obleko!!! svaka ti čast... res zelo imaš okus in talent... a se s kakim oblikovanjem ukvarjaš???
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 16:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej si nam res idejo dala in tud mi že tuhtamo, če jo bomo sami naredili , al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, da si prihranimo čas in sramoto idejo sem dobila v bistvu pri tistih vrečah, ki se obesijo na strop, ki je tudi za guganje...otrok pa je notri kot v štorklji...tole pa sem šla pogledat v BUŠIja, ampak me ni navdušla... Sem pa pobrala idejo za baldahinček. Drugače pa mi je moja bolj všeč , ker je bolj kompaktna, laže se sname in blago enostavno opere...pa cenovno je x100... Te leanderjeve so tolk drage, ker je kao firma in jo propagirajo kot "bio" oz. nature... Sem pa nekaj podobnega enkrat videla v enem filmu, juhuhu let že nazaj....ampak tista je bila še na okomot...so jo imeli kar nad zakonsko posteljo in je bila na enem takšnem sistemu kot je (ne znam povedat, kako se reče slovensko) "škripec" si z eno špagco potegnil gor in ko je začel jokat si ga samo dol spustil...
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 16:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, za naslednje leto imam že 2x oddano, sem že nov blago /pisane / barve sešila in olivno zeleno in umazano belo kombinacijo pa na umazano belo bomo gor z napihljivimi barvami narisale, sam do tukaj še nisva prišli...se še ne mudi...
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 16:10:00
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 al pa če nam ti kar svojo prodaš, ko je ne boš več rabla, za naslednje leto imam že 2x oddano, škoda ... koliko časa pa misliš, da lahko v tem spi dojenček? 3-4 mesece ?
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 19:30:04
|
|
|
|
spacey
|
Uau, kapo dol!
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 19:55:47
|
|
|
|
maja1488
|
si z eno špagco potegnil gor in ko je začel jokat si ga samo dol spustil... svašta... ne vem če moja domišlija dela, ampak če dela, je tole grozno
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 21:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej sploh ni zgledal grozen. Ja ko sem to že komu razlagala je isto rekel kot ti...sem morda spet mal "krampasto" razložila. Ta viseča zibka je bila nameščena na sredini postelje malo pod vzglavjem in dvignilo se je (v filmu) cca. 40 cm nad ležiščem, ko se je potegnilo dol je bila ta otročkova zibka na sredini postelje med partnerjema. Ograjica pa je zgledala nižja kot pri tej moji zibki. Meni se je zdelo zelo praktično, pa tudi simpatično je zgledal, vsaj meni ne grozen... Sem se spomnila,da je bil podoben princip uporabljen pri filmu Vrnitev v modro laguno... Bom narisala in pripela gor..
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 21:24:07
|
|
|
|
MojcaG
|
kapo dol, res. za zibko in za obleko.
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 26.10.2007 22:20:50
|
|
|
|
tana-2
|
Noro dobro. Vse: zibka, obleka, stamovanje... . Čista frajerka.
|
|
|
|
RE: Miša99-tvoja zibka pa raztura... 30.10.2007 21:19:35
|
|
|
|
3T
|
Au, za dol past.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?