honey -> RE: rottweiler (26.10.2007 9:56:22)
|
Absolutno je to res, da ima vsak pes kosmata ušesa. Se strinjam. Ampak mislim pa, da če otrok in pes rasteta skupaj, da sta najboljša prijatelja. To vem iz lastnih izkušenj - sem rasla gor z nemškim ovčarjem. Nevarno je bilo, ko smo se igrali npr. z drugimi otroci kakšne bolj "grobe" igre - beri valjanje po tleh, prerivanje ipd. - takrat se mu je kar malo odpeljalo. Ampak do mene - nikoli. Mislim pa, da rotweiller ni tak bau-bau, kot si ga ljudje predstavljajo, sploh če ga imaš doma kot ljubljenčka, ne vzgojenega kot čuvaja. Res pa je, da ima tak "čuden" pogled izpod čela, da če ga ne poznaš, se ga kar malo ustrašiš. Tako da ne vem, če bi si mož zaželel npr. kakšnega majhnega kužija, se pa ne bi bala? Jaz npr. se bolj bojim pekinezerjev kot rotweillerjev. Pekinezer me je že orng ugriznil (vem, se sliši smešno) - rotweiller še nikoli, pa so ga imeli pri sosedih. Vsak pes pa zahteva ogromno časa in pozornosti, zato ga pa pri nas še nimamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|