Anonimen -> RE: DHT izvidi (12.11.2007 13:19:47)
|
no, brianna, ko sem prebrala tvoj mail sem si mislila: ja, kako pa je to mogoče, da se tako pomembna stvar zgubi v pošti? kakorkoli že, prepričana sem bila, da se to zgodi le redko. no, jaz sem danes (10 dni po odvzemu krvi) vseeno poklicala v ljubljano in so mi rekli, da so izvid poslali že prejšnji ponedeljek (5.11.) naprej, ampak na jesenicah še kar niso ničesar dobili?! to pomeni, da se je tvoja zgodba ponovila tudi pri meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!!! zdaj so izvid poslali še enkrat, ampak gre šele jutri s pošto naprej, na jesenicah pa so mi povedali, da lahko traja tudi do 3 dni, da ga dobijo (zakaj le, saj gre za navaden papir, saj ne pošiljajo paketka ali kaj drugega?). res sem jezna in žalostna, še posebej, ker imam jutri pregled pri ginekologu in sem bila prepričana, da jutri najkasneje bom pa že vedela rezultate! najraje bi se kar sama zapeljala v ljubljano in prevzela izvide in jih potem nesla na pregled, da mi takoj lahko povejo, kako in kaj. zdaj sem pa res že živčna! držite pesti zame!
|
|
|
|