|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NESTRPNA 3 DNI PO ROKU
12.12.2004 8:53:23   
jen
Živjo punce! moram mal pojamrat. rok sem imela 9.12. danes pa smo 12.12. in še vedno nič. počutim se boljš kot pred meseci, skačem, da je kar veselje, otroček brca kot na tekmi. ampak jaz bi že nekrat rodila in ga držala v rokah. glede na to, da še nič ne čutim kakšnih popadkov, maternišni vrat pa imam že skoraj čist stanjšan me zanima kaj lahko pričakujem v naslednjih dnevih. jutri imam pregled še pri svojem ginekologu. a je še katera rodila po roku in kdaj ti ga sprožijo umetno. vedno sem si želela, da bi se mi porod začel spontano, ampak sedaj pa čedalje bolj dvomim v to možnost, ker res nimam znakov, da sem že po roku.
prosim, če me malo potolažite, poveste kakšno izkušnjo in morebiten domač recept za pospešitev poroda. hodim na take pohode, da se mož samo čudi, ker prej nisem marala hodit
drugače pa lepo nedeljo vsem
jen 40t 3/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NESTRPNA 3 DNI PO ROKU
12.12.2004 9:24:25   
*maja
Nič se ne sekiraj. Pri meni je bilo v drugi nosečnosti popolnoma isto kot pri tebi. Čisto nič ni kazalo na to da bi jaz šla kaj rodit, potem pa mi je 7 dni čez rok kar na enkrat odtekla voda in to je bilo to. Potem sem rodila v 2 urah in čisto brez umetnih popadkov.

Upam da sem te malo potolažila ;).
LP Maja

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NESTRPNA 3 DNI PO ROKU
12.12.2004 10:36:28   
Pikapolonica
Hoj!

Jaz sem rodila 6 dni po roku in bila, tako kot ti, še en dan prej še vsa skakjoča. In tudi moja Tia je neumorno brcala vse do zadnjih minut pred porodom. Še med popadki! No, še v ponedeljek sem bila na CTG-ju, kjer popolnoma nič ni kazalo na to, da naslednji dan pa bo. In z možem sva tudi še veselo hodila naokrog po obiskih in jamrala kako še nič ni, potem pa.... Se je pa kar začelo. Brez kakršnih koli najav. Pride, ko pride! Te pa popolnoma razumem, kako si naveličana tega čakanja. No, mene so vsi tolažili da noter še noben ni ostal. Pa še res je.

Saj bo! Bodi mirna in pogumna, pa babico ubogaj pri porodu in bo vse OK! Verjemi!

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in Tia

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?