Seven* -> RE: Dragi povezani starši! (28.10.2007 8:51:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Williama in Marto sem brala, pa se mi zdita fajn. Pa načeloma mi je koncept fajn, vendar tisto, kar konceptu v tem članku sledi, spodnji del članka, pa se mi zdi malo drugačen, kot se spomnim, da zagovarjata William in Marta. Malo za časom, oz. malo prirejeno za slovenske razmere. Če pa vi upoštevate osnovni koncept, potem je to drugače. pa se mi zdi, da se marsikdo ravna po njem, čeprav ne ve, da nekdo temu reče povezani starši. Eh, čudna poimenovanja. Gina, se strinjam, marsikdo se ravna po tem, ceprav se dobro vidi, da so mamice precej zmedene, ker so bombandirane iz vseh smeri v smislu (A cajcek mu ze das? A se vedno dojis? Zakaj pa ne dojis? A se vedno ne sedi?), da o marketinskih potezah veleumov, ki ti hocejo prodat prav vse na tem svetu niti ne govorim. Ravno zato se mi zdi pomembno, da se gibanje definiralo z nekimi naceli. V tej poplavi danes vsega zivega dostikrat drugace ne gre. Vcasih je bilo to prvo in naravno, instiktivno nacelo vsake mame, danes pa..
|
|
|
|