mala Zala -> Spet ne spimo... (12.12.2004 12:12:47)
|
Joj, pa kaj je z njimi??? Pri nas pa sicer spi celo noč oz. do prvega obroka okrog 5h, samo mamo pa zvečer problem zaspat! Ona bi bila kar pokonci odkar se zna sama na nogice pobrati. In potem to zgleda nekako takole: jaz njo v posteljo, ona hop na vse štiri in nato pokonci.... Pol pa petje, vriskanje,... Včeraj je to trajalo skoraj dve uri:((:((. In tako sva hodila okrog nje... Ko sva jo položila, pa protest, vpitje, brcanje... Same je pa ne upava pustiti, ker izvaja take akrobacije, da bi lahko prav pošteno padla in se v glavo udarila. Tista ograjca iz blaga pa nič ne pomaga, ker je je po celi postlci dost. Fora je, da je zaspana ampak zgleda, da noče ničesar zamuditi. Potem jo pa v naročje vzamem, ji dam čaja, pa dudo in potem to traja kake pol ure, nato pa pri meni v naročju zaspi. Odložim jo v posteljico in spi do približno 5h (od 22.30 do 23h). Vsak dan upam, da bo bolje, da bomo šli zvečer normalno spat. Da pa bi jo kasneje umivala, se mi pa ne zdi smiselno, saj se mora navadit hodit spat ob normalni uri. Lepo nedeljo!
|
|
|
|