|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v porodnišnici LJ
25.10.2007 11:06:07   
polma
Jaz sem se za NS prijavila v LJ porodnišnici. Imam napotnico, ker bom pri porodu stara 35, zato mi pripada zastonj.  Zdaj me pa zanima- ali v porodnišnici tudi delajo CD posnetke, ali veste mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS v porodnišnici LJ
25.10.2007 12:03:58   
lara larissa
Pozdravljena,
Tudi jaz sem  se naročila na NS ampak na Ptuju. Drugače pa ja, snemajo na CD. Jaz si moram sicer sama plačat NS ker sem 22 let stara,stane pa 60evrov (pregled) pa  20 evrov je na ptuju za doplačat, če želiš imeti posnetek na CD-ju. Tako da če snemajo to na ptuju na CD pol ziher v Ljubljani tudi, s tem da  boš ti plačala samo za posnetek na CD- če ga želiš.

Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 25.10.2007 12:04:06 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 12:31:23   
polma
Hvala ti za odgovor!!!

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 13:26:19   
Naja31
Jaz bi rekla, da je odvisno od UZ aparata, če ima tudi to možnost snemanja na CD.
Tudi v Ljubljani to ni povsod mogoče. Na žalost za LJ porodnišnico ne vem, vem pa da je v Dravljah.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?