Gina
|
Včasih gledam eno mojo frendico, kjer oba veliko zaslužita....pa ne razumem, kaj sploh imata več. Eno hišo sredi lj., ki mi niti slučajno ni všeč toliko, kot moja, ki je na lepšem kraju, ven iz Lj., imata gospodinjsko pomočnico - no to bi tudi jaz imela, pa vrtnarja, pa varuško za otroka - moj hodi v vrtec, kamor hoče še v nedeljo, tako da tega jaz ne bi menjala, potem zmečeta ogromno denarja za kredite, česar jima ne zavidam, potem imata dva ornk avtomobila, se pravi draga, jaz imam tudi dva, pa jih ne bi menjala za drage, ker bi kvečjemu vlomilce (ki sta jih onadva posledično že imela) privabljala, pa nič bolj udobno se ne bi vozila, kvečjemu bolj drago, ker stane bencin več+ popravila več. Imata sicer čist nove cotke za otroka, kar meni ne pomeni dosti, pa morata imeti vse pod totanim alarmom, ker se bojita, koliko jima bodo še pokradli, včasih gresta na večerjo, pa priredita kakšen piknik, to tudi jaz, ona je ves čas zrihtana in v visokih petah, mene bolj privlači športni stil, tako da ji nič ne zavidam, pa poleti gresta na kakšno križarjenje, jaz grem pa samo v dalmacijo. Ves čas njenega praktično ni doma, ona ima tudi veliko dela s svojo firmo. Ampak hočem reči, jaz ne bi zamenjala. Nimata nič časa, pa sem in tja si privoščita kakšen priboljšek, sicer pa ne vem, če kaj nadpovprečno uživata življenje, oba sta včasih bolana. A ni boljše, če imaš normalno plačo, pa malo več časa zase? Prioritete so to. Nekdo si izbere denar in dela ves čas na tem, drug si izbere kaj drugega. Tako je to in ok je tako.
|