tmrrs1 -> RE: Porodnišnica Šempeter (7.6.2010 0:06:54)
|
Bom pa še jaz nekaj dodala; Rodila sem dvakrat, obakrat v Šempetru. Prvič aprila 2008 in drugič decembra 2009. Prvič se mi je zdelo, da lepše ne bi moglo bit in sem upala da bo vsaj tako tudi drugič. No, pa je bilo še lepše. Če bi (upam da bom) rodila še enkrat bi kar brez pomislekov šla spet v Šempeter. Ne bom omenjala imen osebja, bom pa odkrita da nisem bila z vsemi popolnoma zadovoljna. Tako pač je punce, osebje dela z ljudmi. Mogoče ne uberejo vedno pravega tona, včasih je potrebno tudi malo potrpeti in se zavedati da nismo edini za katere skrbijo. Po porodu so hormoni tako razburkai da nas v jok spravi čisto vsaka malenkost. Ni potrebno posploševati, če se je nam ali znanki zgodilo kaj slabega. Mnenja sem, da so tam zato da ti pomagajo, nobenemu ne bodo zavrnili pomoči ko jih za to prosijo. Le ne pričakovati nemogočega punce... Ko prebiram negativne poste se mi zdi, da je veliko jeze brez potrebe. Malo več informiranosti, malo več poznavanja razmer, predvsem pa malo več strpnosti ne bi škodilo nobenemu... Veliko sreče vsem in kar mirno pojdite rodit v Šempeter. Pa veliko veselja z malčki!
|
|
|
|