Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 No, naj napišem tudi jaz par besed. Sem rodila lansko leto junija in tisti mesec je bila taka gužva, da so mogle delati tudi babice iz Izole. Dobila sem 1 paket vložkov Vir, otroka sem morala sama previjat, razen zjutraj, ko so ga odpeljale na negico, takrat je prišel ves odišavljen in čist. O setrah imam slab govor, no v bistvu imam slabo besedo, samo o eni in sicer je bila ena setra na paž ostrižena s črnimi lasmi, ki je bila nesramna do mene. Pač je moj otrok bil zaspanček in ni hotel in ni hotel se dojit in ta sestra mi je zabrusila, da ku čes KDO TI BO PA DOMA POMAGAL!!!! Mislim sem hmal dobila živčni zlom, ker se moj Žanček ni tel dojit. Še dobro da sem imela ob sebi moža in tašćo, da sta me mirila, ker sem hmali padal v depresijo, sem nepresatno jokala in povth vsega sem še bila sama v sobi, v sobi 6A. Je lepo v sobi, ker imaš svoj lasten tuš in wc imaš prav zdraven, vendar, sama nočem več bit, ko bom v drugo rodila, ker se ti zmeša. Se podpišem pod to. Ravno te besede sem dobila od te sestre. Meni je rekla tud sej srca točn ve kje mora sesat, pa tud da ta stara srnca nima nobenga da bi ji pomagal, doma boš prav na isem. Sama sem mislila da p.......Še mleko mi je genjalo tečt, tako da tamaal ni hotu vlečt ker sem bila sama živčna. Groza. Pol pa sem ji nekaj zabrusila in mi je rekla da se sam mal heca. Ma to po porodu ne morš kar tako sprejet, ker za prvega otroka še sam ne veš kaj bi delal, ali narediš kaj prou, pol ti pride pa ena sestra in ti teži. Halooo Upam, res upam da bo v drugo boljše.
|