|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sindrom - imeti dojenčka
25.10.2007 8:25:38   
Anonimen
Ne vem kaj mi je?????
Že nekaj časa je v meni želja imeti še enega dojenčka. Pa stvar že odmislim, pa se mi spet prikrade v glavo. Sem imela pa dva zelooooo težka poroda tako, da mi je odsvetovano, da bi spet zanosila. Jaz imam pa dojenčke takoooooo rada. Vedno sem si želela imeti 4.
Kaj mi svetujete?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sindrom - imeti dojenčka
25.10.2007 8:28:52   
*anamor*
Jaz ti svetujem, da če želiš imeti in imaš vse pogoje za to, imej. Uresniči si svoje želje.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 8:47:18   
fragola
jaz pa mislim če ti je bilo odsvetovano imeti še otroke, je sigurno razlog! Lahko boš ogražala samo sebe, posvetujse z tvojo ginekologinjo!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 8:49:56   
talika81
se čisto strinjam s fragolo.
zdravniki/ginekologi že vejo, zakaj ti odsvetujejo še enega otroka.

lahko pa seveda prezreš njihova svarila in tako mogoče ogroziš sebe in otročka, ki bo v tebi.

vsekakor bi se jaz o tem najprej posvetovala z ginekologinjo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2007 9:10:46   
*anamor*
Še enkrat ti odgovarjam, ker sem ti v prejšnjem odgovoru svetovala, da delaj to kar želiš sem spregledala (tipično zame), da si imela že 2 zelo težka poroda. In če ti je zdravnik odsvetoval imeti še enega otroka, mislim, da je bolje, da se ne odločiš še za enega. Razmišljaj kaj če pride res do zapletov kaj bosta tvoja otrokeca brez mamice in kaj bo tvoj mož. Malo premisli.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 9:30:52   
soncece24
A to je sindrom po novem user posted image user posted image V vsakem primeru bi se jaz na tvojem mestu pogovorila z G, on najboljše ve kak in kaj in zakaj je odsvetoval še eno nosečnost. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 10:24:56   
Taula
Posvetuj se z G. Verjamem da je želja velika, samo brez razloga ti niso svetovali tega. Pomisli na svoje zdravlje in dva user posted image user posted image  ki j že imaš. Drugače ti pa ostane še posvojitev...v Slo oz. iz tujine kjer je hitreje, če imaš finance.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 10:30:30   
pety78
Sem imela pa dva zelooooo težka poroda tako, da mi je odsvetovano, da bi spet zanosila.

Zgolj zaradi poroda ali tudi zaradi same nosečnosti?

V kolikor je problem porod, pa se odloči za carski rez, seveda se pa prej posvetuj z ginekologom, kot so ti že ostale svetovale. Aja, še prej pa z možem. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 12:27:54   
Anonimen
Kot ste spraševale, vam tukaj zdej odgovorim:
V bistvu so bili težki porodi. Sam, ko sem v drugo prosila za CR, mi je bilo rečeno, da si pa tole ne morem kar sama izbirat. In, da to konec koncev tudi ni poceni poseg. Ja pač nisem Pika Božič in so me matrali tudi v drugo.
Drugače pa moja G. pravi, da ni panike za še enega.  Pač je matrnica nepravilne oblike in ja zato tako težko šel dojenček ven. Po mojem, da bi mi zdej že ona napisala za CR.
Drugače pa tudi moj mož ni proti še enemu.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 12:37:49   
anckabancka
Potem pa kar v akcijo. Če bo treba, bodo pa carskega naredili.

Srečno!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 12:39:23   
Anonimen
Ja sam, ko pa vedno čakajo do konca. Potem je pa prepozno in se moraš kar sam matrati.
BOJIM SE!!!

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2007 12:41:29   
Anonimen
Anonimna v kateri bolnici si pa rodila, ker imam podobne izkušnje?
Ali si še mlada? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2007 12:42:19   
Taula
Sama pri sebi si moraš razjasniti kako sedaj..če bo želja po otrku večja in bo premagala ta strah pol zanosi. Če te strah obvlada, pol je brezveze. G naj ti napiše napotnico za CR, poskušaj se prej zmeniti v bolnici kje če se da..ali pa zamenjaj bolnico.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2007 12:43:05   
Anonimen
V LJ in ja sem še mlada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2007 8:36:22   
Anonimen
Ojla!user posted image  Sicer nevem ali ej tale forum tapravi za to, ampak nikjer nisem našla primerne odprte teme. Preko dobre sošolke, ki je že mal več kot 1 leto mamica sem preko nje zašla na tale forum, in si prebrala nekaj zgodbic. user posted image  Končala sem vzgojiteljsko šolo in sem čisto navdušena nad ukvarjanjem z otroki, user posted image bi kr mela jih par doma...sam zdej pa me čaka študij pa vsi govorijo, da pri 20letih skoraj nisi zmožen meti otrok user posted image noja pa tudi s fantom je tko da sva si rekla, da bova si prvo zagotovila vire, da bova otrokom lahko večino sama nudila. Sem pa zadnjič tipčku povedala da sem brala tale forum in mu povedala zgodbo sošolke in mi je reku, da mi ko diplomiram naredi kr tri user posted image user posted image user posted image , sam pridna moram bit...hotla sem malo mojo zgodbico povedat in vam povedat da tudi mlade damice želimo met otročičke, sam je pa res težko, če nimaš lastnih dohodkov in nočeš bit komu v breme, čeprav opažam da so naši starši velikim zelo v pomoč pri vzgoji otrok!  In s kolegicami smo se pogovarjale da opažamo da se generacije nosečnic spreminjajo. Pred leti je bilo velik mladoletnic z neželeno nosečnostjo zaradi neprimerne oz. nobene zaščite ter generacije žens ki so po 30 letu dobivale otroke. Na veliko s eje poudarjala kariera in da otroki tja ne sodijo. Čeprav je res da taki otroki ko starše vidijo doma samo kako popoldne čez cel dan, ker so oni cele dneve v službi je pa tudi grozno. Taki otroki nimajo po mojem mnenju skoraj nič od starševskega odnosa.....in ja na koncu smo pa ugotovile da te generacije izginjajo in se pojavla vedno več mladih mamic med 20-25leti. To em prav veceli. Po eni strani pa s emi zdi nejbolj pametno. Ker Če imaš otroka po diplomi si lahko čas vzameš 1leto zanj in se znjim kar največ ukvarjaš, nasploh vzameš čas za družino. In pol daš lahk otroka pri 1letu v vratce in s ezaposlih brez strahu da boš čez 1let letela iz službe ker bi te tam obtoževali kako si drzneš zanositi. PAč slovenska poklicna problematika, ki je ne razumem in nikoli ne bom. Pač vedno manj je ljudi s kmetij, ker ni pravih dohodkov in se odločajo za službe ki pa niso kaj preveč zanesljive...celo moj oče z 30leti delovne dobe ko je ratal brezposelen je v novi firmi čakal 4 leta na to, da mu dajo delovno mesto za nedoločen čas...in da se strah da bi spet izgubo službo poleže. Noja. So kr panike in strahovi pri 20letih met otroka, bivša frenidica k jo mam zdej v študentu za cimro user posted image  mi skoz govori kak sme butasta da bi emla otroke...pač je tud res da sme velik bolj odgovorna od nje in še njen čas dolgo ne bo prišel...tk da ni čudno da se kr zgraža. AMpak mislim d aje to to...bi pa rada slišala komentarje glede tega, kaj si vi mislite glede mladih mamic in to kako ob študiju imeti otroke? me Prav zanima mogoče pa dobim kak dober nasvet, ... ampak lahk povem sam...dovolj sme trmasta...da vztrajam pri svojem...ker ej treba slediti svojim željam..treba je živeti srečo kot nam je všeč...s tme da je treba sprva znati uživati v tem kar moramo početi, da lahko počnemo tisto kar nam je všeč...čaw baw...hvala za komentarje že vnaprej! user posted image

Hvala za komentarje že vnaprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2007 9:34:26   
slovenka
no, moram reči, da nisem čist razumela, kakšno je zdaj tvoje stališče? Imeti otroka pred diplomo ali ne? Jaz sama ga ne bi imela, ker takrat nisem imela dovolj sredstev, s štipendijo še zase komaj, staršev pa ne bi želela obremenjevati, ker niso ravno zelo premožni, poleg tega pa sem jaz tudi osebnostno takšna, da želim biti neodvisna, tudi zaradi tega, da lahko vse delam tako, kot sama želim (recimo tudi nisva z mojim želela finančne pomoči pri poroki). Tako da sama takrat o tem sploh nisem razmišljala, poleg tega sem šla pri 21. tudi narazen s fantom, s katerim sem bila skupaj 4 leta. Še sreča potem, da nisem prej imela user posted image z njim, čeprav je bila zveza resna. Se strinjam, da si lahko kot študentka več z otrokom, čeprav ko si resno zastaviš cilj opraviti toliko in toliko izpitov, moraš tudi vedeti, da te bo otrok ob tem oviral, pri študiju potrebuješ mir, energijo...
Če pa bi gledali po diplomi, pa tudi ne moreš pričakovati, da če se boš ravno na novo zaposlila, da boš imela čas biti z otrokom, kadar boš hotela. Se mi zdi, da se je treba v vsaki službi prej malo dokazati, da te sprejmejo za svojo in te podpirajo tudi v osebnem življenju in ne gledajo nate le kot delavca. Sama sem diplomirala malo pred 23, se takoj zaposlila in sedaj po 5 letih in še nekaj šole vmes, imam občutek, da se res dobro počutim v službi, da imam prijateljske odnose, da bodo vsi veseli, ko se bo razvedela moja user posted image in tudi sem v položaju, ko mi ni treba vsak dan v službo, ampak lahko kaj tudi doma postorim...

Je pa tako, da nikoli ni dobrega časa za nosečnost, če si le-te ne želiš in da je zmeraj dober čas, če si jo želiš. Vendar pa je pri tem potrebno upoštevati tudi partnerjeve želje in njegovo pripravljenost. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2007 10:08:37   
sun71
Anonimna - če je želja po user posted image user posted image user posted image  res tako močna, mislim, da ni ovire. Bo premagala tvoj strah. Vsekakor pa se moraš odločiti sama.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 0:14:48   
polaris
Dewerlymag

Mlada mamica, starejša mamica,... veš vse je precej relativno. Jaz sem ena tistih, ki smo si vzele nekoliko več časa (študij, kariera, kvaliteta življenja in bivanja, pa še en študij,...), leta minevajo kot bi pihnil, okrog hiše pa še vedno ni slišati otroškega smeha...
Če si želiš otroka pri dvajsetih, ga imaš možnost preživljati in mu poleg vse ljubezni ponuditi tudi varen in urejen dom, ga kar mirno imej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2007 0:38:02   
Anonimen
Jaz nimam nič proti mladim mamicam, ali proti študentskim mamicam....če so zmožne preživljat otroka in same z partnerjem zanj skrbet.
Računanje na pomoč svojih staršev, ki so svoje otroke že vzgojili se mi zdi pa otročje in neodgovorno. In tak človek za moje pojme še ni pripravljen na otroka oz. na starševstvo. Odraslost poleg možnosti odločanja o tem kaj počneš prinese tudi odgovornosti. Odgovornost do tega da si zagotoviš dohodek da preživiš in da znaš sam skrbet za svoje otroke. To je odraslost. Računanje na starše te pa hitro pahne nazaj v puberteto, je pa res da nekateri nikoli sploh ne pridejo iz nje.

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.11.2007 9:38:03   
košuta
Ojla!
Tudi midva sva odlašala z user posted image , dokler ne bi vsaj v večini končala šolanja. Pred absolventom sva se odločila, da je nastopil pravi čas za poskušanje. Od tega je minilo že leto in pol, user posted image  pa je ostala moja velika neizpolnjena želja... Res pa je vprašanje, če bosta bebico lahko vzdrževala - midva s tem ne bi imela problemov... Pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2007 13:21:01   
Anonimen
Ojla. Prav vesela sem da sem dobila toliko odgovorov! Hvala! Čist se strinjam z slovenko! Niti nisem kaj preveč v mojem prispevku obravnavala moja stališča, napisala sem nekaj kar me je zanimalo in sem temu primerno napisala zgodbico! Z fantom sva se zelo podrobno pogovorila o tej temi in sva prišla do res najbolj primernih odločitev in zaključkov. Jaz imam take starše ki se včasih kr preveč vtikajo v moje življenje! Tistega, tako rečenega pogovora, sproščenega, ko bi mi starši velik svetovali, in to dobre nasvete je kr velik in zato sem hvaležna, ampak da bi pa bila prijateljica z njimi pa ni šans, preveč družinskih problemov je bilo in raj vidim, da pridem vsaki toliko cajta domov iz Ljubljane, se pozanimam če je vse ok in doma pomagam pri opravilih kolikor zmorem, vsaki toliko me vprašajo kako je z mano in mi mal svetujejo! In že v srednji šoli sem premišljevala, da bi otroka rada imela komaj po diplomi! Čeprav me je pa res večkrat mikalo da bi ga kr zdej imela! Ampak jst nočem od mojih staršev nobene pomoči. Rada bi dokazala da znam sama zase poskrbeti in za svojo družino, še bolj pa si želim ustvariti svoj dom s svojim denarjem in iz svoje želje! Oče mi doma teži, da bi morala doma ostat, ampak naveličana sem svojega domačega kraja, ker moja staša sta cele dneve sam doma in pred tv, to ni lajf zame! V osnovni šoli in srednji šoli nisem smela po 19uri iz hiše. Moji starši so bili zelo strogi, noja v zadnjem letniku srednje so mal popustil, k sem se pa res velik z njimi prepirala. Zdej an študiju pa je prov zanimivo. Vem da doma pričakujejo da bom mela same dobre ocene itd...da bom pridna punčka, sam študij je težek, in če vidim da se mi že skor meša od učenja si raj vzamem fraj...da se sprostim itd. Ja tudi jaz želim otrokom nuditi topel, ljubeč domek, in z fantom, možen...zagotoviti s skupnimi močmi dobro življenje! In glede na to da v mladosti nisem kej velik odnesla od sveta, mam zdej idealno priložnost da se sama sebi dokažem in uživam v tam kar so mi omejevali!

P.S. : decembra grem na polsko v Lodž k sestri, da mal neki od sveta vidim, v lj jem k vrabček, da si keš hranim za pot z vlakom!

Papa...se beremo!

Vaša Martina

(odgovor članu košuta)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2007 14:39:40   
loveforever
glede mladih mamic... sem mlada mamica imam moža ki hodi v službo, z plačo ki ni neve,m kakšna ( za preživetje) vsak ima svoje mišljenej in cilj v življenju. nekatere smo narejene tako, da po šoli otroka ( če imaš možnost ) ga lepo gor spraviš, pri 30-tih si pa fraj, v službo te raje sprejmejo ker vedo da ne bo nosečnosti..... ( poznam veliko ljujdi ki so toliko stari in prej dobili službe kot mladi) in nekaj še imaš od življenja, po drugi strani pa štiudiraš da bi imel čim večjo izobrazbo tam nekje do 27-tih, potem pa se ti zdi da boš dobil veliko plačo glede mna izobrazbo in greš v službo otroke pa pozabiš. no pa tud problem je pri 30-tih met prvega, kaj pa če se ti otroci ful dopadejo, pa bi imel še štirri?. malo pomisliš da pri 40-tih imeti 2 mala otroka in boš šele pri 45-tih fraj? kaj maš od življenja?. no to je mokje mišljenje. nimam nič proti nekomu, ampak malo napišem da vidimo kakšne ideje in zamisli imamo.

aja glede pomoči staršev!! starši so vsaki hčerki/ sinu v veliko pomoč pri njihovih otrocih. vsekakor lahko računaš nanje, ne rabiš gledati iz strani financ, temveč na to da jih lahko kdaj pa kdaj daš v varstvo,.... da si lahko malo sam ali kam greš. ne verjamem da obstaja kakđšna mamica, ki svojim staršem ( seveda če jih na srečo še ima ) še nikoli ni peljala v varstvu svojega otroka.

papa pa veliko sreče vsem v pričakovanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 9:43:42   
Anonimen
Hmm tisto kar sem včeraj napisala, se mi zdi zelo ok, da po diplomi začnem z otroki, mah...tko me jezi v sloveniji da je taka delovna problematika...po eni strani si lahk skor rečeš da ne smeš meti otrok, če hočeš dobit službo. Jst si želim meti veliko družino, ampak od staršev nočem nič, ker mi bodo očitali vsakič...sam nevem no, odnos doma je pač bolj tko...če bi se to uredilo bi bilo pa super! Ker me nikoli niso prav upoštevali in bodo otroke kej učil al kej podobnega , kar jst nočem... ampak čez 3 leta po diplomi pr 23letih se mi zdi idealen čas za otroke. ! Da pred službo se celo 1. leto otroštva lahk ukvarjam s tamalimi... pol pa šiht najdit pri 25letih nekje pa je to-to... čeprav moja profesorica matematike je že v 1.letu ko je začela delat šla junija v porodniško in se semptembra vrnila...je pa mož njen mel porodniško...ker drugače ni šlo, ker bi lahko službo izgubila...in tako je naredila tudi pri 2 otroku ki je sledil naslednje leto, zdej pa ima že 3 otroke in je ona na porodniški, ko je vsaj 4 leta delala! To se mi zdi ful kul...sam joj...po en stran si mislim...moj fant...k nezna nč doma naredit, nč kuhat... user posted image  me začne prov skrbet, ker bi rada da bodo otroci čim več domače hrane jedl, ker jo sama obožujem...mene v mc'donaldu ne vidijo...čeprav včasih kak pražen domač krompirček pečen na ražnju zuni prov paše ob toplih dnevih...ker moja mami npr. me je skoz s sladkarijami futrala, pogovarjali pa se nikoli nismo ker preveč...pač keš namest ljubezni...čas pa si noben ni vzel zame...zato pa hočem bit boljša mama mojim otrokom, pa naredit to boljše kar moji starši niso zmogel naredit! To da se jim bom posvetila, kolikor bom zmogla, z pogovori, z urejenim domom z možnostjo da vlajfu neki doživijo, z možnostjo izobrazbe, čeprov sm si rekla, študij jim plačam če bo želja...ampak tist več se mi zdi pa kr neki...tk da men diplom folga...če bi kot vzgojiteljica v vrtcu dobila službo bi bilo super ( jap user posted image  vzgijoteljica predšolskih otrok sem , hihi...ni čudn da sm tko nora na otroke ), ampak ful težk dobiš službo, pa zdi se mi da je vedno manj plačana, pa lahk sam rečem da v vzgojiteljice sploh več ni zaupanja...dam primer...pride ena mami v vrtec zjutri ob 6:30 uri z pritožbo da njen otrok zadnje čase uporablja besede za preklinjanje in se zdira nad vzgojiteljico...ampak nejboljše še je bilo...ženska...ta mamica je za vsako peto besedo uporabila ali mater, ****...pol se pa jst tud vprašam od kod otrokom kletvice, in čudne ideje...hmmm...noben se ne nauči biti starš in zato je to najtežja življenjska vloga, ampak zapomnite si mlade mamice in bodoče mamice...prvih 9 meceven je otrok del vas in vedno bo ostal del vas in vaše družine...zato se zavedajte da preko vas in družine dobiva vse, kar bo pozneje sam uporabljal da bo mojstroval svoje žiljenje.! Zato ga naučite čim več, naučite ga trdega dela, da bo lažje premagoval ovire, naučite ga poštenosti, da vam nikoli ne bo lagal če ga bo strah kazni, ker je storu napako, in otrok vam naj predstavlja točko miru v življenju in ne nekaj, zaradi česar izgubljate živce. Ko sem prišla v vrtec joj, otroci so bili zelo neukrotljivi in vzgojiteljic večkrat niso poslušali, ampak mene so zmeraj...ker sem vedno se z njimi mirno pogovarjala in se smejala, ker sem enostavno živala v delu. In vače razpoloženje se vedno prenaša na otroka. Moja prijateljica ima 1leto in pola starega sina in ga uvaja, da bo sam spal v svoji posteljici ( dojila ga je skoraj 1 leto ) in je zelo težko, ker se joče če je sam in nenehno kliče svojo mamico, in ona je zelo živčna, in na malem se vidi da mu stres slabo dene...ampak pomoje ji bo uspelo, edino mož ji včasih kr zajebe, k se kr ob malem vleže in je mamičin trud šel v nič! In pol se sam živčna, fantek to vidi, in ne more spat. Kot vzgojiteljica sem se naučila biti z otroki potrpežljiva in tuki sme res korak pred drugimi mamicami, ki se vrjteno vidijo z otroki kako bi vse fajn in lepo, nakonc pa otroka ne more krotiti, in še le z kričanjem ukroti nagajiveže in se ji lasje sivijo že pred 30 letom. user posted image Vem da je težko, ampak na izkušnjah rastemo...čeprav zdi se mi da je dan danes vednoveč takih punc ki se zaradi strahu da ne bodo zmožne otroka vzgojit odločajo, da ne bodo imele otrok. Naj storijo kar se jim zdi najbolj prav...kar bolj težko razumem, če ga nimam jst z 19 leti. Ampak 100ljudi , 100čudi si rečem vedno.

Papa, fajn se (s)mejte!user posted image

Martina

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?