|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Homeopatija in PCO
25.10.2007 6:21:31   
Anonimen
Drage klepetulje!
Imam eno vprašanje.
Ali je katera poskusila s Homeopatijo pri težavah z PCO?
Za PCO vem vse življenje, po terapiji 6xKlomifen, Laparo in Histero, po pregledu spermiograma(vse ok), mi je ostala še umatna oploditev, s čem se ne morem sprijazniti in zato iščem še druge metode.
Jaz sem se odločila da poskusim s homeopatijo, ker imam iz preteklosti dobre izkušnje.
Ali je katera od vas poskusila, kaj ste dobile, koliko časa je trajalo da je bil rezultat viden, itd....
Hvala že v naprej za vse odgovore!!!!user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Homeopatija in PCO
25.10.2007 11:56:02   
zuza
Moj zadnji izhod po 7 letih mučenja je bil homeopatija in to je bila najboljša odločitev v mojem življenju. Sicer z umetno oploditvijo ampak drugače pri meni žal ne gre. Istočasno sta z mano hodili dve željni materinstva in vsem trem nam je uspelo. Obe sta zanosili po naravni poti - ena po dveh mesecih, druga po treh. Jaz pa sem šla po 4 mesecih po odmrznjen zarodek in USPELO NAM JE!!!Terapija je individualna-jaz sem si morala pošlihtati predvsem psiho. Nikar ne odlašaj z odločitvijo BI ali NE BI - ENOSTAVNOPOJDI.držim pesti zate!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 14:16:23   
september 70
ojla, tudi jaz se mučim že enih sedem let, pa bi rada poskusila še s homeopatijo, vendar ne vem kam naj se obrnem. zuza, lepo prosim, če lahko poveš pri kom si ti bila. Hvala!

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 18:30:26   
titi3
Zuza pri katerem homeopatu pa si bila, ker jaz se v Slo malce bojim. Dobiš take barabe, da te kar glava boli. Bi pa šla k nekomu, ki je dokazano naredil kaj dobrega kot pri tebi.

(odgovor članu september 70)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2007 19:00:40   
sonce78
Pa si poskusila z dieto z nizkimi OH? Glede homeopatov nimam izkušenj, z dieto pa sem si uspela uredit cikel na 30 dni (brez diete M sploh ni bilo ali je bila na 50 dni in več), diagnoza PCOS.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 23:57:32   
reni70
ZUZA zdravo,tudi jaz imam zate vprašanje.Za sabo imam 3.neuspešen ivf postopek.
Vedno pridelala lepo št jaj.celic,vsakič vstavljena dva zarodka,kvaliteta tko tko,pa se ne vgnezdi. Bi bilo zame smiselno obiskat homeopata.oz povej
mi prosim kam si hodila ti.
hvala in lp
pa brez zamere ker sem anonimna

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?