bili smo v Avstriji in kupili hipp 3 z okusom banane. Ali ima kakšna izkušnje? Prej smo uporabljali aptamil sedaj smo pa skočili na hippa je bil cenejši in moj dragi je v Avstriji norel, ker je le 500 sit razlike na mleku. Tako da sva hippa vzela ne vem pa kakšen je. Ali katera kaj ve o temu hippu
india -> Mleko... (11.12.2004 17:11:46)
Kimi,poznam navaden Hipp, ga je Mark jedel dokler nisva prešla na ostalo mleko. Je zelo dobro prenesel, bananino pa ne poznam,a mislim, da ne bi smelo bit nič narobe? LP, Miška:miska:
Erika 1 -> Mleko... (11.12.2004 20:50:09)
Ja, mam izkušnje. Hipp 2 ja, ma 3 definitivno ne. Naš Gregor je bruhal takoj ko je spil Hipp 3. Nimam pojma zakaj. Sva se vrnila na Hipp 2.
Pia73 -> Mleko... (11.12.2004 22:03:35)
kimi jaz imam zelo dobre izkušnje s celotno kolekcijo Hipp mleka! Sicer pred leti, ko smo mi to uporabljali še ni bilo bananinega Hipa 3, bil pa je vaniljev in se mi zdi sadni. Naš mali ga je odlično prenašal!
LP Pia73
dory -> Mleko... (12.12.2004 10:12:01)
Mi ga imamo tud...pa ne zato,ker je cenejsi,ampak ker je bil v tistem trenutku hipp edini,ki ga je mali dobro prenesel..pa sva ostala pri hippu vseskozi...kupujem ga v avstriji ali v mullerju..ker je nemski in ni kaka ponesrecena kopija...tudi tega imamo z banano in mali je kar navdusen :)