emaa -> RE: Kje ste dvojne nosečke? (4.12.2007 20:07:18)
|
Bodijev se kar rabi dvojno, hlač 1,5x kot za enega. Nekje 15 bodijev na preklop je fino imeti, pa kakih 6-8 hlačk. Jaz sem za spodaj uporabljala kar bodije s kratkimi rokavi ali pa kar nič, lani je bilo toplo. Jaz sem imela in hlačke s stopalci (kao žabice) in hlačke z naramnicami, samo to sem imela več ali manj kar 56, je bilo za dalj časa. Pri bodijih se hitro zgodi, da bruhne, pa malo čez pokaka, pa so hlače v redu, bodi pa ne. So pa oblačila precejšen strošek, če se le da, si jih sposodite ali kupite rabljene ker so kot nove. Jaz sem jih že drugič posodila. Trenutno imam 12 bodijev z dolgimi rokavi, 10 brez rokavov, 16 (če ne več) s kratkimi rokavi, malo morje puloverčkov (enih 12 sigurno, če ne več), kakih 12 majic s kratkimi rokavi. Od hlač pa 12 kosov v št. ki jo nsita trenutno, pa še moram včasih kombinirat s kako večjo (zobje matrajo, pa se hitro čez polulam, pokakamo, kljub previjanju na tri ure). Kolk gre šele plenic. Upam, da vam kaj pomaga tale seznam, če ne pa kar bolj konkretno vprašajte, ker sem že malo pozabila.
|
|
|
|