KOLIKO ŠPORTA? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

MajaG -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 14:34:33)

Pozdravljene :rozica:!

Sem v 9nebesa, saj sva z možekom ugotovila, da sem 2. :modri: (v 6. tednu). Zadnjič sem bila na aerobiki (samo jo namreč vodim) in sem se počutila kot ožeta cunja :zaspan:. Zdelo se mi je, da mi bo srce vrglo ven, full sem bila zadihana.
Pri prejšnji nosečnosti sem bila do konca aktivna, sedaj pa se mi zdi, da še komaj kaj naredim in ves čas bi :zaspan:.
Mislite, da moj beby dobi premalo kisika, če vadim? Je katera vadila, kljub temu, da je imela zgoraj naštete simptome?

Hvala,:metulj:!

Anonimen -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 15:15:02)

Jaz bi rekla: poslušaj svoje telo.

ZARA -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 15:32:24)

jst sem bolj malo sportala,sem se pa vsak dan sprehajala tud po 2 uri...:rozica:

morskadeklica -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 16:17:17)

Osebno mislim, da ti telo sporoča, da ne pretiravaj. Vsaka nosečnost je zgodba zase. Jaz prve tri mesece nisem mogla ničesar, ker sem bila kot cunja. V drugem trimesečju sem bila polna energije, zdaj pa se utrujenost vrača v še večjem obsegu, zato ne pretiravam, poslušam telo!!!

lp:muca::nosecka:

Erika 1 -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 17:05:44)

Ma dej no, a ni najlepše bit noseča.9nebesa

puri -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 21:45:49)

Ž, tudi jaz sem bila v drugi nosečnosti veliko bolj utrujena,kot v prvi,pomojem,da zaradi tega,ker ti prvi otrok pobere veliko energije-meni jo je sploh,ker je bil star komaj dobro leto!

Jaz potem nisem hotela preveč telovadit,ker sem bila že dovolj aktivna s tamalim:sloncek:,hodila pa sem na sprehod vsak dan!

Želim ti lepo nosečnost in zdravega:duda:

mehurčica -> KOLIKO ŠPORTA? (11.12.2004 21:59:47)

Jaz sem ene 2x na teden hodila na Pohorje-do trikotne jase do konca 4.meseca. V začetku pa sem še tekla po eno uro, ene 3x na teden-do kakšnega 5.tedna, potem pa še kakšna 2 tedna 2x na teden, bolj sproščeno.
Pol se mi pa nič več ni dalo.:)-

Stran: [1]