Vilma -> RE: Ma ne ze spet... (25.10.2007 13:13:26)
|
Scubadriver pač točno to delaš, čeprav pišeš, da nikogar ne sodiš in obsojaš... Nisi nikoli videla na pogrebu žalujoče svojce z nasmehom na obrazu?! A ti tudi ne morejo žalovati z nasmeškomna obrazu? Sicer primerjava ni najboljša, pa vendar jaz Vesnyci verjamem. Tudi mene je prvo pogrelo, ko sem jo vidla z nasmehom, ampak če je taka, je taka! Se strinjam, da je neprimerno za Tv, ampak tako pač je in bi bilo bolje, da napišemo še kaj več o tej temi kot pa da zdaj s prstom kažemo, kdo vse je kriv in kdo vse se neprimerno obnaša. Letos jih je v Sloveniji umrlo 15. Pordnic namreč. In samo ena (kolikor vem) v Postojni. In še za to se ve, da ne zaradi zdravniške napake. Ženska, ki je rodila punčko Ano pa je umrla v Ljubljani, čeprav mnogi novinarji, sploh tisti na kanalu A, poročajo da v Postojni, kar ni res. Ne izključujem možnosti,da pri tej punci ni šlo za zdravniško napako, ampak ali lahko počakamo na izvide obdukcije? Sicer pa a se nikoli niste vprašale, zakaj poročajo samo o SPET v Postojni? Zakaj ne poročajo o spet v Novem mestu, spet na Jesenicah, ali bog ne daj spet v Ljubljani!? Punce v našem zdravstvu je povsod zadaj politika. Tudi v ginekologiji in porodničarstvu. Ste se vprašale, zakaj Postojna nikoli ni povečala svojih kapacitet, čeprav je za to zaprosila že milijonkrat? Ja zato, ker ne more in ne sme biti boljša od porodnišnice v metropoli. Poleg tega zadnje čase zelo forsirajo Izolsko porodnišnico. Sicer pa izrakam sožalje družini, sploh očku, ki je ostal sam s sinom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|