|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno??
24.10.2007 20:16:01   
Anonimen
Zanima me, ali je možno, da sem noseča že več kot 6 tednov, kljub temu, da sem imela blago menstruacijo septembra??

Razlog je namreč to, da imam (za moje pojme) čisto preveč napihnjen trebuh za 6 tednov, pa ne jem veliko oz. več kot prej, celo manj po večkrat in bolj zdravo.

Se je kateri to že zgodilo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno??
24.10.2007 20:16:26   
Anonimen
Je mogoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 20:20:21   
PAJO
ne vem ce je mozno,kaj pa test si ga mogoce nardila?
probej s testom,bos najbolj sigurna.
lepo bi bilo ce bi bila.a bi bla prvic?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav,ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 20:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

kaj pa test si ga mogoce nardila?

Ja, to je fajn naredit.

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 20:24:32   
Anonimen
Hm...ne razumem. Noseča si? Naredila test? Po izračunih 6 teden?

Možno je da si dlje noseča. Možno je oz. bolj verjetno da si samo napihnjena tako kot večina nosečnic na začetku. Če si noseča seveda.

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 20:33:32   
Anonimen
Ne samo en test...6 testov mi je pokazalo plus !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2007 20:36:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

U...na teb pa še bolj lekarna služi k na meniuser posted image , hecam se....ČESTITAM!user posted image

Ja verjetno si samo napihnjena tako kot večina nosečnic na začetku. Nič takega. Boš pa verjetno kmalu imela pregled in tam ti bodo povedali točno koliko si noseča. Moja kolegica je imela prvi pregled, mislila da je noseča 7 tednov, bila je pa skor 11user posted image . Je imela še "menstruacijo" vmes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 20:37:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Uuuuu, ti si pa na veliko zastavila user posted image  user posted image .

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 7:34:42   
sončnica14
Ja, meni se je to letos zgodilo (2. nosečnost).    Menstruacijo sem imela v začetku julija in nato spet (vsaj tako se mi je takrat zdelo z zadnjim dnem julija, začetek avgusta) To avgustovsko menstruacijo  sem povedala v posvetovalnici. Ko mi je G. naredila ultrazvok me je pa samo čudno pogledala in rekla, da to pa ne bo držalo ter da je plodek starejši skoraj mesec dni ter mi prestavila rok iz maja na aprila (za skoraj 1 mesec).  Ta datum se je tudi ujemal z menstruacijo v začetku julija. Torej tisto v začetku avgusta ni mogla biti menstruacija.  Bila sem resnično presenečena. Tako da ja, očitno je mogoče.  Točno ti bo pa lahko ugotovila G. z ultrazvokom.

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 7:59:01   
Anonimen
Ja res je...pri prvem pozitivnem testu sploh nisem pričakovala. Potem sem jih naredila še nekaj, da sem dojela user posted image

Sončica, točno to sem imela v mislih, namreč ne vem koliko časa sem že noseča, saj sem se "drugače" počutila že dlje časa...
No ja, bom videla 23. novembra na prvem pregledu...

(odgovor članu sončnica14)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 12:23:45   
Taula
Jaz sem na začetku bila ful bolj napihnjena kot sedaj ko sem 11 t. Pri meni je bila prebava kriva.
Sicer pa čestitke.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?