bumerang -> RE: Prosim pomoč - zaprtje (24.10.2007 17:20:10)
|
Samo Novolaca ne, obupno zapira! Sicer je od naših težav že več kot dve leti, ampak se še odlično spomnim, kako je bilo hudo, zato sem se odločila, da ti zapišem svoje izkušnje. Naš je pil Novalac, takrat mleko, ki se je oglaševalo kot najbolj kakovostno, prodaja samo v lekarni in bla-bla-bla. Že po par tednih je postajal vedno bolj zaprt, potem je kakal bobke, potem pa je bil totalno zaprt. Prešaltala sem na Aptamil pa je bilo le malo boljše. Pred tem pa na Novalac proti zaprtju in ni bilo nobenega rezultata. Poskušala sem mu dati zelo sladke kamilice in ni pomagalo. Mleku sem dodala laktozo v prahu, ni pomagalo. Stimulacija anusa s termometrom je pomagala, pokakal se je do vratu (med stimulacijo ga je eden držal za noge rahlo v zrak, drugi pa rahlo pritiskal pod trebuščkom, ko je pritiskal tudi sam, da je šel čep ven, ostalo blato je bilo pa mehko) ampak tako ni šlo naprej. Nato sem po nasvetu s porodnišnice prešaltala na Bebo, na kateri je ostal preko leta starosti, in težav ni bilo več. Jaz ti vsekakor predlagam, da zamenjaš mleko.
|
|
|
|