Anonimen -> Kako naj jo dam spat ob normalni uri????? (13.12.2004 9:10:39)
|
Ja, mi pa imamo že od vsega začetka red pred spanjem. Sem kar nekaj truda vložila v to, da ve, kdaj bo treba it spat. Problem je v tem, ker sama ne zaspi ker se še dojiva. Potem se tako ali tako zbuja na pol ure in misel, da bi vstala že ob šestih? Kar groza me je, ker tako ali tako hodim okoli kot en zombi. Samo rada bi si pridobila tisto urico zase zvečer. Težko pa forsiram spanje ob točno določeni uri čez dan, ker sem v službi. Kje so tisti časi, ko je sama zaspala v posteljici? Saj vem, da sem sama kriva ker sem, jo razvadila ampak zdaj je za to že malo prepozno, pa odvadit je vedno težje. Ja, se bo treba res spravit zraven in jo zbudit ob šestih. Potem pa naj kar prvič zaspi že ob osmih, pa če drugič ob 12h, smo pa tam! Hvala vam punce, bom poročala kako se je izteklo. Aja, še to. Moj mož tudi hodi iz službe okrog sedmih, včasih še kasneje. Mislim, da je otroku najbolj pomembno to, da tisti čas, ko se z očkom vidita, pa če je le pol ure, se očka zares posveti otroku in se z njim ubada. Ker bolj za en d... je cel dan z očkom, če ga tudi povoha ne. pa nočem rečt, da je tako pri kateri od vas. Ampak, do otroka se mi ne zdi fer, da ga daješ spat ob pozni uri, zato da se bosta več videla z očkom. Naj čim bolj izkoristita tiste pol ure ali uro pa bo. Pa otroka spat med sedmo in osmo. Sicer je to samo moje mnenje. pa pa
|
|
|
|