poškodovani lasje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Tinky -> poškodovani lasje (24.10.2007 14:51:57)

V roku 3. dni, sem si 2x pobarvala lase in so se z barvanjem poškodovali oz. so postali full "lepljivi" in jih komaj razčešem.
Kako naj jih spet spravim k sebi? Kakšno masko za lase mi priporočate?

Hvala

Taula -> RE: poškodovani lasje (24.10.2007 14:57:43)

Uporabi masko in balzam. Na voljo jih je več. Oboje pa imej gor vsaj pol ure, drugače ni efekta. Pa seveda nekaj časa to ponavljaj.

jerikou -> RE: poškodovani lasje (24.10.2007 15:13:49)

Meni je nekoč frizerka svetoval naj si naredim vsake tolko masko kr domace pripravljeno po tem ko me je blondirala.....
Jajce+olivno olje+med   zmešaš si das na lase zaviješ v brisačo in kar pustiš dolgo gor kolkr imaš časa potem našamponiraš in spereš. In res lasje so bili naenkrat kot da jih je več na glavi...
LP

2 Sraki -> RE: poškodovani lasje (24.10.2007 17:25:36)

Jooooooojjjj, če imaš zlepljene ti bo težko kaj pomagalo, razen škarij seveda. Žal. Sicer pa imaš od Panten-a intenziv regeneration linijo, sigurno pa jo dobiš v mullerju. Domači pripravki pa itak da pomagajo, pazi samo z jajcem, ker če ti beljak zakrne na laseh, je zadevo resnično težko spraviti stran.

Ro.Na -> RE: poškodovani lasje (24.10.2007 20:12:01)

Joj tile domači pripravki za lase...
Priporočam ti Reconstructor masko od Keune-a ali pa LUSH-evo H'Suan Wen Hua in šampon ter balzam Oatemeal & Honey od TIGI-ja.

Anonimen -> RE: poškodovani lasje (24.10.2007 20:13:27)

Meni je bila najboljša od Garnier-ja, v zelenem lončku, samo ni bilo kritično. So se pa lasje po njej super lepo razčesali.

Stran: [1]