izredna socialna pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> izredna socialna pomoč (24.10.2007 14:31:10)

No, pa sem tud jaz tam......v finančno krizo sem padla ta mesec in to zeloooooo.
Me zanima, ali katera ve, kako je z izredno oz. enkratno socialno pomočjo.
Na vlogi piše, da vpiši znesek ki ga potrebuješ.
No, tega kot ga potrebujem, ne bom dobila, zanima pa me, kolikšen je največji znesek, ki ti ga pri izredni socialni pomoči lahko izplačajo.

Ker sem imela nujne stroške, sem se zadolžila in zneska nisem mogla v roku izplačat in so mi za preostanek zablokirali račun.
A to kaj vpliva na odobritev?
Sem pa zaposlena, vendar se mi ta mesec izteče pogodba in bom brez zaposlitve potem....no, upam da čim krajši čas.

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 14:56:28)

A to misliš občinsko in državno pomoč?To,ko dajo enkrat letno?

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:15:41)

hmmmm, toliko se pa ne spoznam.
Sem zdaj prvič v tej situaciji.
Gledala sem na centrih za socialno delo.
kakšna je pa razlika?

natasaom -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:21:03)

enkratna soc.pomoč ti propada 2x na leto,če SI SEVEDA SOC.OGOŽENA oprosti-črke..moraš pa napisati zakaj boš porabila denar in to tud dokazati z računom v 15-ih dneh

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:24:53)

moraš pa napisati zakaj boš porabila denar in to tud dokazati z računom v 15-ih dneh

no, to lahko naredim.
Zanima me še, kakšen znesek lahko prijavim?
Če moram plačati najemnino in stroške in plačati obrok kredita recimo.
Koliko ti odobrijo?

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:33:49)

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp

Tukaj boš verjetno več našla.

natasaom -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:34:27)

lahko jim daš položnico,če si najemnica imej kopijo pogodbe..za kredit pa ne vem kako je.ne dajo ti denarja kar tako-nič več.in men je to prav.prašej na socialni kaj ti lahko pomagajo.denarja pa ne dobiš takoj ampak v 8 tednih.pol je odvisno kolk je soc.delavka zagnana pa kolk ima vlog

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:45:10)

denarja pa ne dobiš takoj ampak v 8 tednih.

Halooo v 8 tednih????
no comment

natasaom -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:48:26)

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

denarja pa ne dobiš takoj ampak v 8 tednih.

Halooo v 8 tednih????
no comment

ja,sej name se ni treba dret-nisem soc delavka-sem na drugi strani tko,da vem kako je to,ko ni....

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:51:10)

ja,sej name se ni treba dret-nisem soc delavka-sem na drugi strani tko,da vem kako je to,ko ni....

natasaom, saj se nisem drla nate. sem zgrožena nad sistemom., zato sem tako odreagirala.

natasaom -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 15:53:50)

sej vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].... drži se pa poklič na soc.danes delajo do 17h!

Anonimen -> RE: izredna socialna pomoč (24.10.2007 16:13:02)

hvala natasaom.
saj sem poklicala, pa je rekla naj si pogledam na netu, kjer lahko tudi sprintam obrazec in se v petek do 12-ih narišem tam.

Nea_teja_ -> RE: izredna socialna pomoč (25.10.2007 11:54:24)

Mislim da je odvisno od velikosti družine več vas je več dobiš poglej kolikšen je znesek za tvojo družino na netu pol pa kr napiši tisto cifro več ti tko nebojo dal. Je pa res sramotno da mores čakati na denar za katerega prosiš toliko časa saj lahko vmes človek že crkne.Pa taka socijala.

Teii -> RE: izredna socialna pomoč (6.3.2009 15:43:45)

Za pomoč z MOLa moraš obkrožit za kaj potrebuješ denar in napisat znesek... Tudi jaz ne vem kakšen znesek bi napisala ne rabiš pa nič računov prilagat. Pri izredni socialni pomoči jih je pa baje treba pa spet ne vem kakšen znesek naj napišem da bi dobila čimveč? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]