Jančika_
|
Mi imamo pa malce drugačen problem z mojo mamo. Ne vtikuje se, ni nadležna, ful je fajn, res - ampak ko jo naš 4-mesečnik zagleda, obvezno plane v :((. Prvič se je to naredilo, ko je na hitro uletela med večernim obredom in ga je malo preveč na glas in vzhičeno pozdravila (saj si znate predstavljat, a ne - jaaaaaaa luuuuuuuuuubčiiiiiiii, ja kaaaaaaaaak si leeeeeeeeep - mali je samo usta povesil in v jok, mamo je pa kar v loku odneslo iz sobe:)- ). Potem sva se zmenili, da se bo z njim raje ukvarjala bolj od daleč in mirno, oz. da počaka, da mali sam pokaže interes. Tega se tudi drži, ampak zgleda, da mu je hudo zavdala:), ker jo par minut radovedno opazuje, kakor hitro pa ga mama ogovori, začne mali spet nabirat in zajoče. To je prav poseben jok, ki ga ima rezerviranega posebej za to priložnost - razen pri moji mami ga je uporabil le še pri enem prijatelju, ki je prav tako uletel med večernim obredom (pa ni bil nič glasen). So bili tudi drugi že prisotni pri kopanju, pa niso pokasirali, hehe! A je možno, da si je zapomnil, kar se je zgodilo pred več kot mesecem dni in da ji še zdaj zameri:zmeden2:. Jaz bi ga rada dala kdaj k mojim staršem v varstvo, samo kaj, ko se pa joče. Kaj mislite, kako dolgo bo trajalo, da bo ugotovil, da babi le ni tak zmaj:)-? Lp, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:
|