|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi z babico - malo drugače
11.12.2004 2:35:31   
Jančika_
Mi imamo pa malce drugačen problem z mojo mamo. Ne vtikuje se, ni nadležna, ful je fajn, res - ampak ko jo naš 4-mesečnik zagleda, obvezno plane v :((.

Prvič se je to naredilo, ko je na hitro uletela med večernim obredom in ga je malo preveč na glas in vzhičeno pozdravila (saj si znate predstavljat, a ne - jaaaaaaa luuuuuuuuuubčiiiiiiii, ja kaaaaaaaaak si leeeeeeeeep - mali je samo usta povesil in v jok, mamo je pa kar v loku odneslo iz sobe:)- ).

Potem sva se zmenili, da se bo z njim raje ukvarjala bolj od daleč in mirno, oz. da počaka, da mali sam pokaže interes. Tega se tudi drži, ampak zgleda, da mu je hudo zavdala:), ker jo par minut radovedno opazuje, kakor hitro pa ga mama ogovori, začne mali spet nabirat in zajoče. To je prav poseben jok, ki ga ima rezerviranega posebej za to priložnost - razen pri moji mami ga je uporabil le še pri enem prijatelju, ki je prav tako uletel med večernim obredom (pa ni bil nič glasen). So bili tudi drugi že prisotni pri kopanju, pa niso pokasirali, hehe!

A je možno, da si je zapomnil, kar se je zgodilo pred več kot mesecem dni in da ji še zdaj zameri:zmeden2:. Jaz bi ga rada dala kdaj k mojim staršem v varstvo, samo kaj, ko se pa joče. Kaj mislite, kako dolgo bo trajalo, da bo ugotovil, da babi le ni tak zmaj:)-?

Lp, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.12.2004 2:42:51   
lefairyon
jancika!!!
ne sekiraj se zaradi tega...tudi leon je na zacetku jokal ko je videl dedka:(( (moj ati), zdaj pa sam rine vanj ko ga vidi...najprej sem se tudi jaz sprasevala kaj je takega moj ati naredu saj je k drugemu dedku sel brez problema...mogoce se je res ustrasil nenadnega izliva custev tvoje mame...bos videla da bo s casom tudi njo pozdravil z nasmeskom in stegnjenimi rokicami...;)
lep pozdrav, nadi

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2004 6:52:59   
jagoda
A tvoja mama mogoče kadi? Mi smo ugotovili, da Adam joka pri tistih, ki kadijo, ker mu to smrdi. Ker ati kadi, si mora vedno po čiku umit zobe, če pride iz zakajenega prostora pa se mora preoblečt.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2004 7:51:51   
Jančika_
Hojla jagoda, ne, moja mama ne kadi. Verjetno se je res "samo" ustrašil :zmeden:. Je pa zanimivo, vidiš, tega pa še nikoli nisem pomislila, da lahko otroci tako močno reagirajo na smrad po čikih....saj ima Adam prav, zakaj bi mu moral kdo smrdeti pod nos:!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2004 8:14:46   
Annny
Po moje ni treba skrbeti, to je gotovo kak začasen preblisk:) Zaenkrat je zoprno, ampak gotovo bo kmalu pozabil na to...in takrat bo spet kak drug 'problemček':) Če bi človek včasih vedel, kaj razmišljajo otroci, a ne:zmeden::)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2004 8:20:02   
Annny
JOOOOJ, zdaj sem se spomnila!!
Moja Naja je tudi zadnjič vsakič, ko jo je vzela babica (fantova mama, s katero se vidimo cca. 1x na teden) v naročje, začela 'nabirati šobico', ki se je sprevrgla v neutolažljiv jok! In zakaj? Ta babi je čisto nora na majhne otroke in je začela silit vanjo s tistim 'sopransko povišanim glasom', kot se nekateri pogovarjajo z dojenčki 'Jaaaa, tiiiii, tiiii, lubiiiiicaaa mojaaaaa, iiiiiiii'.
Ej, po moje nekateri otroci tega ne prenašajo. No, potem jo je dala atiju, ki se z njo pogovarja kot z vsakim človekom in je bila takoj zadovoljna.
Ampak vsakič, ko jo je babi ogovorila na tak način- veki veki:((:(( Pa je drugače fajn ženska in se res dobro razumemo!
Mogoče je problem v 'frekvenci':)-:)-

Papa

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2004 10:20:33   
malika
Pri nas je isto, ampak je tašča tista. Ampak on se joče pri njej zato, ker je preveč glasna(slabo sliši) in ker je skoz rinla v njega. Kak smo prišli na obisk, ga je takoj zgrabla in ga na silo cartala in govorila v njega, on pa je drugačen karakter.Povsod se najprej klimatizira, najprej opazuje okolico in ko vse naštudira, se vživi. Bognedaj, da ga kdo ogovori, ali ga celo vzame v naročje, preden se on prepriča, da je vse OK in pod njegovim nadzorom.

Samo enim ne moreš dopovedat.Vsakič, ko smo prišli na obisk, sva oba trobila isto, ne rinit v njega, ne mu tlačit dude v usta,ne tega, ne onega, ker tega ne mara. Ampak kdo bo poslušal, a ne, če pa imajo izkušnje in če je pa tistemu vnuku to všeč, ja temu pač ni.

:zmeden:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2004 10:21:57   
Jančika_
Jaaaaa, Annny, to je to!:)-:)-:)- Moja mat čist not pade in pol se takle dere:hudicek:! Zdej mora mali samo še pozabit na izpad, pa bo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2004 1:41:32   
Annny
No, danes smo bili spet na obisku pri babici in prababici...Naja je veselo grulila v vsakega, ki jo je ogovoril in se mu smejala...ampak potem je to trajalo 1 uro in več, pa niso nehali..punčka se je utrudila in začela jokcati, ker so vsi silili vanjo...ja, logično, kaj pa boš pričakoval od 2- mesečnega dojenčka..
Kar malo me je razkurilo, ko je (ena ženska pač) govorila 'OOO, lej jo, kako je zaspaaaanaaa' in še vedno silila z obrazom vanjo in jo čohljala pod brado...mislim...takrat je na srečo posredoval očka in nam jo ugrabil:)
Eni imajo tako radi otroke, da je to že kar malo tu mač:grrr::)

Papa

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?