|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mislim, da je...
24.10.2007 13:57:04   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.

ja, danes je pa veselo, a ne? Kar tako naprej.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2007 14:02:50   
Anonimen
punce ne zamerit, ampak tule je že toliko linkov da je določene odgovore kr težko najt, zato ...

koliko časa po oploditvi test pokaže pozitivno?   prsti me srbijo, ker me test že nakaj časa čaka v omari...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2007 14:09:58   
Neža7
Pri meni16 kasnej.
Kar pomeni, da sem 2 dni zamujala. Test naredila v Zdravstveni domu.

p.s 3 dni preden bi morala dobiti M sem imela rjavi izredek.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.10.2007 14:10:30   
Neža7
opa! 16 dni kasnej user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.10.2007 14:13:31   
soncece24
Anonimna, počakaj do zamude, ker če boš prej delala test itak še vedno ne boš vedela na čem si, sploh če bo - boš lahko brezveze žalostna, ker je lahko kasneje še plus. Meni je dva dni po zamudi pokazal clear blue + (žal potem SS).

Neža, urinski test v laboratoriju je enak, kot če bi ga nardila doma - imajo iste teste. Saj, če ti je tak lažje je OK, ampak ni neke razlike. J

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.10.2007 14:16:45   
Neža7
Ko sem rekla bilo je samo vprašanje user posted image

Da, meni je tako lažje. Verjetno tudi isto stane?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.10.2007 14:50:51   
Inigo
sončece24, hvala za odgovor.

mogoče se pa upogumim in grem na krvni test. malo se izogibam iglam, ker sem bila v mladost (kot da zdaj nisem več mlada user posted image ) precej "prepikana".

počakam na jutri zjutraj. kaj pravite?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.10.2007 14:59:46   
soncece24
Ja, počakaj na jutri zjutraj user posted image Kdaj pa si imela zadnjo M? Mogoče je zato rahla črtica, ker je še prezgodaj. Če bo jutri že močnejša, potem super. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.10.2007 15:19:09   
Inigo
uf, moja zdanja user posted image ... morala bi priti 20.9 že! pa je ni ni ni ni ni ni bilo. upam da je tudi ne bo! delala sem teste skoraj vsak teden. in ni blo nič. G mi je rekla počakat, in 6.11 imam pregled, da bova kaj ukrenili. če se umes kaj na zgodi. z dragim sva seveda pridno user posted image brez pomislekov ali karkoli... in očitno nama je v čakanju na user posted image uspelo.

bomo videli! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
24.10.2007 15:27:32   
soncece24
Uf... napeta zgodba, Inigo - držim pesti, da vama je res uspelo med čakanjem na M user posted image Vse kaže, da vama je res. Javi jutri kak je s črticami user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.10.2007 15:32:12   
Inigo
bom, seveda, bom! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.10.2007 16:17:49   
mojca345
Inigio, res prav lepo mi povej vse po vrsti. KOliko dni ti že zamuja ? Rekla si,d a si delala test vsak teden in je bil MINUS ? Zdaj po tolikih dnevih, pa je pokazal PLUS ?

Jaz upam, da si NOSEČKA.......jaz imam tudi ginekologinjo 6.11 ker mi zamuja 7 dan je danes. in sem delala 2 testa in vse negativno.....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.10.2007 16:48:33   
Raguel
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.10.2007 18:08:45   
Inigo
punce!!! CB je pokazal pluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus user posted image user posted image user posted image

sem najbolj vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.10.2007 18:09:21   
tincy82
inigo - tudi jaz navijam zate, upam da bo zjutraj pokazalo malo močnejši user posted image !!
Pa eno user posted image  za srečo!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.10.2007 18:11:27   
tincy82
user posted image user posted image user posted image  čestitke!! uživaj v user posted image  in bodi v user posted image !!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.10.2007 18:11:34   
Inigo
mojca345 - tako je bilo. zadnja menza je bila 16. avgusta. ni je bilo v septembru, ni je bilo v oktobru... zdaj je pa tko ne bo še nekaj časa! user posted image pomoje je bil problem v tem, da sem junija nehala tabletke jest in so hormončki delali svoje. sicer sva pazila in user posted image s kondomi vse do oktobra, potem pa sva rekla, da je dost blo počivanja in se lotila brez. in glej zdaj to, user posted imageuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.10.2007 19:14:36   
~Biba~
No ta tetka te je kar malo za nos vlekla; zna hudičuser posted image  zafrkavat ja..samo hvala bogu, da si po tako dolgem čakanju v nevednosti danes kr 2x zagledala user posted image user posted image ..jupijaja user posted image user posted image

čestitke obema, še enkrat iz srca user posted image user posted image

user posted image pa zdravo in srečno user posted image

..pa ne pozabit na "očka in mamica dens" user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.10.2007 19:34:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
24.10.2007 19:36:02   
Anonimen
user posted image  user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
24.10.2007 19:42:07   
Marjana84
Inigo čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Držim pesti da tudi vse ostale čimprej zagledamo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.10.2007 19:43:36   
Anonimen
Juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
24.10.2007 19:46:07   
Neža7
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Veseli in zdrav user posted image  ti želim iz srca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.10.2007 20:42:08   
mojca345
aja, škoda mi ne morš pol nič otčn povedat koliko dni ti zamuja. tabletke pa svoje naredijo, ne.

no, še enkrat ečstitke

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.10.2007 8:21:51   
Inigo
da vas kar tukaj vprašam, punce... grem kar danes po folno kislino? no, to bom itak šla. ampak katere tablete naj kupim? tifol veliko žensk graja, ker jim je po njih slabo. elevit mogoče? katere druge? kaj pravite?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?