|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krediti
24.10.2007 11:09:29   
mamci
čau punce,  mogoče ste to temo že prežvečile imam pa nekaj vprašanj glede kredita in sicer:
- pri kateri banki ste ga vzele (kje je najbolj ugodno)
- koliko ste ga vzele
- na koliko let
- kolikšen je mesečni obrok
- pa še kakšen praktičen nasvet

hvala

Otrok raste od mleka in hvale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krediti
24.10.2007 11:22:08   
SunshineTai
Nimam izkušenj s tem (razen za avto) predvidevam pa, da sprašuješ za stanovanjski kredit... zato se pridružujem tvojemu vprašanju.. tudi mene zanimajo te stvari.user posted image
Za avto sem jaz vzela pri BankAustria in sem zelo zadovoljna plačujem okrog 133 EUR - na 4 leta, vzela sem pa malo več kot 6.300 EUR kredita.

lp

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 12:59:08   
triša
Mi ga imamo ogromno.
Jaz- 30.000e
15let-265e na mesec,preko zavarovalnice
Moj 90.000e
24let 540e na mesec,hipoteka
to se pravi 120.000e-100% za celo stanovanje.
Mesečni obroki so približno toliko nimam pri sebi pogodbe da bi ti lahko točno povedala. Mi pa trgajo od plače in zato z glave točno ne vem.
Vzela sva oba pri Hypo banki.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 17:04:45   
SunshineTai
Mi ga imamo ogromno.
Jaz- 30.000e
15let-265e na mesec,preko zavarovalnice
Moj 90.000e
24let 540e na mesec,hipoteka
to se pravi 120.000e-100% za celo stanovanje.
Mesečni obroki so približno toliko nimam pri sebi pogodbe da bi ti lahko točno povedala. Mi pa trgajo od plače in zato z glave točno ne vem.
Vzela sva oba pri Hypo banki.
IZVIRNO SPOROČILO: triša

No tako, tak znesek čaka naju - hvala full full si pomagala... moram samo še na hipo... ker nlb ima obupno grozne obresti.. do sedaj je bila še skoraj vsaka banka bolj ugodna kot pa nlb, kljub temu da sem njihov komitent. Sporočim kako in kaj, tudi pri nas bo treba kar 100% za celo stanovanje, vsaj najemnine se bomo losali.. no vsaj upam user posted image .
Še enkrat hvala user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 17:15:55   
taya
Ojla!!

Še eni zakreditirani user posted image

Midva sva ga vzela lani pri Volksbank - 53.000 EUR (hipoteka 1/4), moj prej niti ni bil njihov komitent, pa ni bilo problemov, samo plačo je prenesel k njim.

Smo bili na vseh bankah, pa so bili ti najbolj fleksibilni. Obrok imava vezan na švicarski frank, znese pa okrog 510 EUR mesečno (10 let). V enem letu se anuiteta še ni zvišala.
Pri NLB in SKB smo bili totalno razočarani.
Obrestno mero ne vem koliko imamo točno, ampak vem, da so bili za malenkost ugodnejši samo pri Zvezi avstrijskih bank (ne vem, če sem točno napisala).

Moram pa še enkrat pohvaliti, da so šli res na roko (z mojim sva oba privat in nimava dovolj visokih plač za ta obrok, pa so upoštevali še potne stroške in vse ostale prilive).
Takoj sva dobila še eurocard, pa limit, ....

(odgovor članu SunshineTai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 17:55:04   
riders
Evo, tako kot Taya pri Volksbank user posted image ! Tudi midva imava privat firmo in so bili zelo fleksibilni.

Vzela sva ga pred štrimi leti za poplačilo grozno neugodnega stanovanjskega kredita SKB. Takrat je bilo to 9.000.000 sit (okrog 37.500€). Imava ga za 7 let, obrok 610€.

(odgovor članu taya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 21:33:59   
Moyca_
Meni se zdijo najbolj fleksibilni pri Sparkasse, kjer imamo tudi vse kredite. Upoštevajo vse doodke ne le plačo,.... Lahko si sama zračunaš, pa vidiš

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2007 11:06:10   
sazi
hypo
15 let
100.000 EUR
vezano na na chf in libor obrok cca 750 EUR
račun sem odprla pri njih, tja dobivam plačo, vzeti sem morala Mastercars, Hyponet in skleniti življenjsko zavarovanje (če bi ga imela že prej, mi ga ne bi bio treba)

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2007 11:08:44   
Udb
hypo
35500€
na 6,5 let
530€ obrok

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2007 9:55:58   
PIAF
nkbm, 60.300 € na 15 let, anuiteta 479,61 €. Ugodno!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?