|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je z EA v Celju?
24.10.2007 10:45:17   
Anonimen
Pozdravljene,

mene pa zanima, ker namreč mislim roditi v Celju (drugič), kako je z EA v Celju? Rok imam za začetku februarja, še imam čas, pa me vseeno zanima, kako je s tem?

Jo lahko vedno dobiš, moraš prej it povedat v bolnico, moraš plačati?

Se o tem, da jo želiš imet, pogovoriš v bolnici ali prej z svojim gin. ali kako je s tem? Ko sem prvič rodila, 4 leta nazaj, EA ni bilo v celjski bolnici.

Če mi lahko katera, ki je z EA rodila v Celju kaj več pove in svoje izkušnj, bi bila zelo hvaležna.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je z EA v Celju?
24.10.2007 12:41:33   
marjetica80
Pozdravček anonimna!

Js imam rok decembra in sem se tudi zanimala za EA v Celju. Bila sem 100%, da jo lahko vedno dobim user posted image  , ampak ni čisto tako. Prejšnji teden sem se namreč hotela naročit na sestanek z anastezistom, ampak mi je sestra razjasnila, da z EA ni več tako, kot je bilo še par mesecev nazaj... user posted image  Primanjkuje jim namreč anastezistov in potem je stvar taka, da prideš rodit, poveš da želiš EA in potem ti povejo, ali je kdo na razpolago. Meni je rekla, da se lahko zgodi, da so vsi na dopustu, drugeče pa ga pokličejo in prosijo da pride! Pri meni vem, da ne neke strašno velike verjetnosti, da bo gospod na razpolago ni ( PDP imam 25.12. - Božiček user posted image

Tak, da ja.. tako je to v Celju... user posted image  Zanašat se ne... Da se pa sama prepričaš, pa kar pokliči v porodnišnico user posted image

veliko sreče,
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?