|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat orgazem
23.10.2007 23:11:10   
Anonimen
Sedaj me je Smrkina tema spomnila na to in sicer ali vedno med sexom doživite orgazem?Jaz moram povedat za sebe,da med sexom nikoli,ker se mi zdi,da je prehitro konc,edino če si sama zravn pomagam,drugač pri oralcu ni problema ali če me draži s prstki v vagino ali rito je tudi nor orgazem.V čem je potem problem?V 16 letih sexanja sem orgazem med sexom doživela le z enim partnerjem in to v pozi jaz zgoraj.Kakšna poza je torej najboljša oz.da najlažje doživiš orgazem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še enkrat orgazem
23.10.2007 23:13:58   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V 16 letih sexanja sem orgazem med sexom doživela le z enim partnerjem in to v pozi jaz zgoraj.Kakšna poza je torej najboljša oz.da najlažje doživiš orgazem?

Očitno je ta poza zate najboljša...če si samo tako doživela orgazem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 23:14:09   
Anonimen
Ne. Kadar se mi ne da, ga ne. Ga pa večinoma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 23:15:25   
Marogica

Ne. Kadar se mi ne da, ga ne. Ga pa večinoma user posted image

Torej, če se ti ne da, ga pač ne doživiš. Mora se ti torej dati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 23:28:15   
Anonimen
Vedno mi pač ne "paše" oziroma mi ni do orgazma. Če se mi pa ne ljubi kaj dosti seksat, potem pa tako ali tako redko pride do orgazma. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2007 0:10:27   
Anonimen
Pa kaj zdaj to druga anonimna smeti mojo temo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2007 0:24:43   
trojči
Jaz ga vedno in to največkrat v misijonarskem položaju....drugače ne seksam, itak...koja fora ti je to, da se vzdražiš, orgazma pa ne doživiš? Oz. ga doživiš z roko, jezikom..,,?.....to je enako kot samozadovoljevanje ali uporaba vibratorja ali kaj podobnega, ni tak fajn.

No, enkrat se mi zdi, da sem prebrala, da jih 80% ne doživi orgazma pri penetraciji, se mi samo sanja ali lahko kdo to potrdi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 7:41:05   
daddy
Jaz nisem med teh 80% .... doživim ga vedno user posted image .

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2007 7:52:55   
Anonimen
Jaz ga skoraj vednouser posted image .Imam pa moža, ki poskrbi, da sem tudi jaz zadovoljena. Moram pa povedat, da sem takrat jaz zgoraj. Če gre slučajno kaj "narobe", pa pomaga moj dragi, s tem, da mi gnete prsi in en prstek u rito. In to je to. 

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2007 9:28:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Jaz ga vedno in to največkrat v misijonarskem položaju....drugače ne seksam, itak...koja fora ti je to, da se vzdražiš, orgazma pa ne doživiš? Oz. ga doživiš z roko, jezikom..,,?.....to je enako kot samozadovoljevanje ali uporaba vibratorja ali kaj podobnega, ni tak fajn.

No, enkrat se mi zdi, da sem prebrala, da jih 80% ne doživi orgazma pri penetraciji, se mi samo sanja ali lahko kdo to potrdi?

O groza no kakšno razmišljanje. Ja po statistiki 80% žensk samo od penetracije ne doživi orgazma. Zgoraj ga običajno lažje doživiš zaradi tega ker je ščegetavček v stiku z njegovo sramno kostjo in se "treta" med sabo. Zato orgazem. Vaginalni orgazem pa redke ženske doživijo. Pa to ne pomen da je kaj narobe z njimi. Pač ljudje smo različni.
Sicer pa v čem je fora, orgazem je orgazem, če si pa zravn z prsti pomagaš je zato kej mn vredn al kakouser posted image
Isto kot samozadovoljevanje je pol touser posted image  Zanimivouser posted image

Pa še to, more bit pa res zanimivo spolno življenje da seksaš sam v misjonarcuuser posted image

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2007 10:33:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Zgoraj ga običajno lažje doživiš zaradi tega ker je ščegetavček v stiku z njegovo sramno kostjo in se "treta" med sabo. Zato orgazem. Vaginalni orgazem pa redke ženske doživijo. Pa to ne pomen da je kaj narobe z njimi. Pač ljudje smo različni.
Sicer pa v čem je fora, orgazem je orgazem, če si pa zravn z prsti pomagaš je zato kej mn vredn al kakouser posted image
Isto kot samozadovoljevanje je pol touser posted image  Zanimivouser posted image

Pa še to, more bit pa res zanimivo spolno življenje da seksaš sam v misjonarcuuser posted image

Karin 24,
saj to je to - vaginalni orgazem je drugačen, bolj močen, traja veliko dlje. enostavno je boljši. Ampak se ga je enostavno treba naučit. brez heca. je pa tu izredno pomembno sodelovanje ženske. o tem sem pisala na drugi temi, tako da samo kopiram in dodajam spodaj.
In, verjameš ali ne, da se ga najlažje doseže prav v misionarskem položaju ali pa obratno - ona zgoraj. In ja, vsakič znova je lahko zanimivo, uporaba "začimb" pa je tudi dobrodošla.
Pa srečno vsem! Spodaj pa še koprano iz prejšnje teme:

Vsem, ki ne doživljate/jo orgazma MED penetracijo priporočam, da ste medtem tudi ve aktivne. Za doživetje orgazma med penetracijo je pomembno, da sodelujete s stiskanjem mišic, ki "objamejo" moški spolni ud. Npr. ko moški "vleče" penis iz nožnice, ga stisnete, da se še bolj drgne ob stene nožnice, nato ga malo popustite, ko gre not itd. Dobro pa je, če mišice medeničnega dna tudi drugače utrdite (npr. lahko delate keglove vaje čez dan - kot bi zadržala curek urina). Po mojih izkušnjah se "vaginalni orgazem" zelo razlikuje od "klitoralnega". Je seveda mnogo boljši! user posted image
Več o tem pa lahko preberete v knjigi Ingrid Trobisch Z veseljem biti ženska (podnaslov: ... in kaj lahko stori za to mož). 1. poglavje govori o tem. Med drugim je zapisan primer ženske, ki je šele pri šestdesetih letih slišala za ta dejstva in začela s treningom Keglove mišice in mesec zatem poročala, da je prvič v življenju dosegla popoln orgazem.
Na srečo sem to knjigo dobila v roke še pred začetkom spolnega življenja in nikoli nisem imela težav...

Pa veselo user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2007 11:06:27   
trojči

Zgoraj ga običajno lažje doživiš zaradi tega ker je ščegetavček v stiku z njegovo sramno kostjo in se "treta" med sabo. Zato orgazem. Vaginalni orgazem pa redke ženske doživijo. Pa to ne pomen da je kaj narobe z njimi. Pač ljudje smo različni.

Karin 24,
saj to je to - vaginalni orgazem je drugačen, bolj močen, traja veliko dlje. enostavno je boljši. Ampak se ga je enostavno treba naučit. brez heca. je pa tu izredno pomembno sodelovanje ženske. o tem sem pisala na drugi temi, tako da samo kopiram in dodajam spodaj.
In, verjameš ali ne, da se ga najlažje doseže prav v misionarskem položaju ali pa obratno - ona zgoraj. In ja, vsakič znova je lahko zanimivo, uporaba "začimb" pa je tudi dobrodošla.

Vsem, ki ne doživljate/jo orgazma MED penetracijo priporočam, da ste medtem tudi ve aktivne. Za doživetje orgazma med penetracijo je pomembno, da sodelujete s stiskanjem mišic, ki "objamejo" moški spolni ud. Npr. ko moški "vleče" penis iz nožnice, ga stisnete, da se še bolj drgne ob stene nožnice, nato ga malo popustite, ko gre not itd. Dobro pa je, če mišice medeničnega dna tudi drugače utrdite (npr. lahko delate keglove vaje čez dan - kot bi zadržala curek urina). Po mojih izkušnjah se "vaginalni orgazem" zelo razlikuje od "klitoralnega". Je seveda mnogo boljši! user posted image
Več o tem pa lahko preberete v knjigi Ingrid Trobisch Z veseljem biti ženska (podnaslov: ... in kaj lahko stori za to mož). 1. poglavje govori o tem. Med drugim je zapisan primer ženske, ki je šele pri šestdesetih letih slišala za ta dejstva in začela s treningom Keglove mišice in mesec zatem poročala, da je prvič v življenju dosegla popoln orgazem.
Na srečo sem to knjigo dobila v roke še pred začetkom spolnega življenja in nikoli nisem imela težav...

O hvala anonimna, da nisem rabla vsega sama pisat, pa vsega še jaz nisem vedela oz. znala opisati z besedami.

Karin, po večini se strinjam s teboj, zato ti odpustim, da si površno brala:

kje sem jaz napisala, da seksam samo v misijonarskem položaju? user posted image  Pa če je moj najljubši misijonarski položaj, ne pomeni, da seksam samo v misijonarskem, tisto je samo veliki finale...ponavadi...user posted image user posted image user posted image

Popravljam se glede samozadovoljevanja. Samozadovoljevanje zna biti včasih še celo boljše od ... kakega že.... klitoralnega orgazma...no, vse ma svoje prednosti in slabosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2007 16:21:50   
Anonimen

Karin 24,

men se pa glih ne da stiskat misic ko sm v elementu user posted image mogoce pa za tiste ki ne dozivijo t i .vaginalnega orgazma,ni slaba ideja,jah no

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!