|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: laž
23.10.2007 23:41:33   
Anonimen
Ja ves kaj... sado-mazo se pa jst res ne bi sel... Sooorriii.. user posted image user posted image

Ok.. bom placal strizenje.. user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2007 0:06:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj me tako prizadene, ko se mi mož zlaže, čeprav malenkost. Mislim da se mi ruši svet in zgubim zaupanje v zakon. Se tudi vam to dogaja?

Ruši se mi svet glih ne, no razen, če sem že tko kaj down tisti dan. Vsekakor pa izgubim zaupanje in traja en čas, da si ga pridobim nazaj. Če je razlaga sploh zadovoljiva. V bistvu velja za kogarkoli, ne samo za moža. Se pa tudi jaz sprašujem, kaj mi še prikriva, če že o tako majhnih stvareh laže. Ali pa kaj bi bilo, če bi bilo... No, samo to nikamor ne pelje in poskusim kar hitro nehat sama sebe še dodatno psihirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2007 10:15:04   
fricka
Moj je pataloški lažnivec. Včasih sem norela, zdaj pa točno vem kdaj se je zlagal. Odvadila sem se skakat in kričat, raje se mu začnem smejat in je resnica takoj na dlani. Poskušaj spremeniti svojo reakcijo. Moj ima tako tipične znake pri laganju, da ga ne moreš prezret. Saj jaz se tudi kdaj poskušam zlagat, samo da imam pred njim mir. Pa me tudi takoj prečita. So pa to male in nepomembne laži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.10.2007 17:55:40   
Anonimen
On pravi, da se mi zlaže da jst nebi spet norela za določeno stvar in ima mir. Priznam da prevečkrat burno reagiram in morda je tudi to vzrok, torej krivda tudi na moji strani.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.10.2007 18:17:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

On pravi, da se mi zlaže da jst nebi spet norela za določeno stvar in ima mir. Priznam da prevečkrat burno reagiram in morda je tudi to vzrok, torej krivda tudi na moji strani.

Klasika. In potem je to začaran krog, če ga nihče ne prekine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.10.2007 18:23:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

tisti, ki laže nima z mano kaj počet...

JA.. jst tud tko pravim.. tisti k lazejo naj kr skup zivijo.. pa bo ql.. user posted image user posted image user posted image  Matr sem user posted image user posted image  dons..

Kot da kdaj nisi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.10.2007 19:40:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kot da kdaj nisi. user posted image

Dobivam navdih pri tebi.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.10.2007 18:54:24   
nanny06
bla v taki izkušni in ga dala na hladno,itak da se on s tem ne strinja in mava velke borbe..  sicer pa..  nej laja kokr če js se z njim ne ubadam več...   mam svoj lajf

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!