zima07 -> RE: Mamice iz bežigrada (3.5.2008 23:54:56)
|
Mi kupujemo prve copatke in čeveljčke. Vesela bom vsakega nasveta in predloga . Zaenkrat sem šla pogledat samo cicibanove copatke. Ali so še kateri drugi primerni za prve korake? Moje mnenje (in mnenje veliko razvojnih fizioterapevtov, pediatrov) je, da otroku za prve korake obujemo cevlje in copatke s karseda MEHKIM podplatom...Glede na to, da otroci v tem casu veliko plazijo, se mi to zdi se kako pomembno (nasa npr. je v cicibanovih copatkih popolnoma otrdela in se je premikala cisto cudno)... Mi smo zaceli s Sho Shoos-ovimi copatki (copatki), za vrtec smo potem kupili Robeezke (copatki), doma ima Childstarke (copatki)... Dokler ni shodila, ji ceveljckeov nismo obuvali (razen, ko je bilo zares mrzlo, podlozene cicibanke za v vozicek), takoj ko se je zacela tudi zunaj postavljati na noge, pa smo, po tehtnem premisleku, iskanju in letanju po trgovinah, nabavili Geox-ke (cevlji)...Aja, tukaj so zame primerljivi edinole Cicibanovi ceveljcki iz linije "Softy" ("Prvi koraki" so mi ze pretrdi)... Aha, jaz sem gledala predvsem na trdoto podplata (ko skušaš prepogniti podplat), material in VEZALKE (prve 4 leta naj bi otrok nosil cevlje z vezalkami, se bolj lepo oprimejo nogice).. No, zdaj me pa napadite, tiste, ki mislite drugace [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (Tukaj se zares veliko strasev ne strinja z mano)... Toliko zaenkrat, grem spaaaaaaaaaaaaaaaat... NOČKO!!
|
|
|
|