Magi* -> RE: Mamice iz bežigrada (25.2.2008 15:54:50)
|
Nalin, me veseli, da je Jonas stabilen. saj vem, da se ti še ne upaš veseliti, ker se bojiš ponovnega razočaranja. itak moraš sedaj še toliko bolj živeti za trenutek. me veseli pa, da imate tako dobro P. žal so tudi zdravniki med seboj precej freh in nezaupljivi in poslušajo samo sebe in svoje teste. dober diagnostik je pa tisti, ki predvsem zna prisluhniti pacientu in zares upoštevati vse okoliščine. mi smo pri Tarasu imeli neznansko srečo, da je dežurni zdravnik na pediatriji prisluhnil nam in pediatrinji, ki je prva postavila diagnozo in nas napotila naprej. tako se je stanje začelo popravljati takoj po prvi prejeti dozi AB. bog ve kako bi se izteklo, če bi čakali na vse teste. vem, da imate sedaj vse obrnjeno na glavo. in vem, da te skrbi kako bo v prihodnje. boš videla, da boste vse ostalo počasi porihtali, ko se z zdravim Jonasom vrnete domov. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] ostale KBMke, ki ste me tako lepo sprejele medse, se tudi imejte lepo. midva s Tarasom se vam bova tudi kdaj pridružila, a zdaj je mali spet bolan. na srečo samo virozica, za katero upam, da se ne preseli na pljučka. iz noska črpamo nepregledne količine sluzi, driska se mu je pa že umirila. nima pa tapravega apetita, pa bo že nadoknadil.
|
|
|
|