Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz sem se pa zaljubila 24.10.2007 13:07:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: jana73 petja - katero št. pa imaš? Ti jutri povem . Moram pogledat doma, ampak sigurno 2 številko večjo kot ti Poglej in mi ju3 prišepni. Tole pa mi le povej že sedaj.... Se je po pranju kaj skrčila?
|
|
|
|
RE: Jaz sem se pa zaljubila 24.10.2007 13:15:25
|
|
|
|
Taula
|
Kolk je lepo. Jaz bi tudi kako lepo krilo rada, ne pa take za stare mame.
|
|
RE: Jaz sem se pa zaljubila 24.10.2007 14:13:10
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Če se ne motim, sem jih videla v Espritu. na nemškem Esprit 45,95€ Spomin uporabljam za čisto napačne stvari . Vidim, da mi moda precej bolj leži kot kaj drugega tako sem kupila že spomladi pri Benettonu za 40 EUR - je pa vredna ta denar, ker se super nosi. Včeraj sem jo imela na krilo in kaj naj rečem - vse je ostalo tam kjer mora biti.
|
|
|
|
RE: Jaz sem se pa zaljubila 24.10.2007 14:33:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jasno, keptn Jana.
|
|
|
|
RE: Jaz sem se pa zaljubila 24.10.2007 14:34:46
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Jasno, keptn Jana. tam pri pralnem stroju imaš tud odgovor
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.