Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 18:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama nimam še takop velikih otrok. Je pa dvotočkovni pas sigurno manj varen kot trotočkovni. Jaz se res razen menjave avtomobila ne spomnim kaj bolj pametnega. Mi imamo sicer podoben problem, ko bi rada z možem hčerko vozila zadaj na sredi v avtosedežu, ker je tam najbolj varno ampak spet ne gre brez trotočkovnega pasu. No, mi že brskamo po salomoncu za avto...;)
|
|
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 19:28:50
|
|
|
|
viv_
|
Alja, po testiranjih je najbolj varen zadnji sedež za sovoznikom. Na sredini zadaj je pa pri večini avtomobilov samo 2-točkovni pas, razen pri tistih, ki imajo ločene sedeže v zadnji vrsti (običajno so to večji enoprostorci). lp
|
|
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 19:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo scenica, pa ima tudi na sredi tritočkovni pas. Alja, priporočam.
|
|
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 19:51:26
|
|
|
|
loami
|
Pa sej to je jasno, da je tritočkovni pas prava stvar, amak, kaj pa, če ga ni. A pozna kdo kakšno boljš varianto, kot je tista "kolpca" za pred otroka od Romerja. Mislim kaj takega, kar daje tudi dobro bočno zaščito. Pri manjših otrocih to ni problem, če se le malo znajdeš: Otroški sedež pripneš z dvotočkovnim pasom in ga dodatno privežeš z močno sintetično vrvjo (plezalo ali kaj podobnega) na sedež ali klop, pa je tko kot s tritočkovnim ali pa še boljše (če znaz zvezat vredu vozle), ampak za sedeži za starejše otroke so taki, da je otrok pripet z avtomobilskim pasom, otroški sedež pa je pravzaprav samo podložen pod otrokom.
|
|
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 20:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A na kakšnem servisu se pa tega ne da vgraditi? Mislim na tritočkovni pas.
|
|
|
|
kako varno pripeti otroka z dvotočkovnim pasom 10.12.2004 21:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj sem malo pogledala na Sončkovi spletni strani. Saj lahko kupiš avtosedež od 9 - 36 kg ali od 15 - 36 kg. Razlika pa je v tem, da imajo tisti od 15 do 36 kg tudi sami sedeži pasove za zapenjanje, tako kot pri sedežih za manjše otroke. Saj navzgor je pa itak pri obojih maksimalno 36 kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?