Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončna očala pozimi? 24.10.2007 0:01:41
|
|
|
|
nejcko
|
Brez sončnih očal mi živeti ni. Imam jih v soncu, v dežju, v megli pa brez njih sploh ne morem gledati, kaj šele voziti. Do danes sem bila 100%, da sem samo jaz tak sun glass freak, ki se v megli in v čudnih oblačnih vremenih s sončnimi špegli sprehaja, pa vidim, da se še nekaterim Kranjcem vremena niso zatemnila
|
|
|
|
RE: Sončna očala pozimi? 25.10.2007 11:09:39
|
|
|
|
LoCa
|
js tudi dosti nosim sončna (če se spomnim jih vzet). mene tudi sonce dosti moti, pol pozimi če je sneg pa sploh, ker se tumač odbija svetloba. samo jih ponavadi pozabim vzet s seboj
|
|
|
|
RE: Sončna očala pozimi? 25.10.2007 11:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se jih trudim met vedno gor, edino v trgovino ko stopim si jih dam dol, ker si mislim, da trgovke opravljajo kak me ded reže in mam plavo oko.
|
|
|
|
RE: Sončna očala pozimi? 25.10.2007 13:43:38
|
|
|
|
riders
|
Jaz jih imam stalno v avtu, ker me že najmanjši prikaz sonca izza oblakov ful moti. Pa tista svetloba, ki blešči, tudi. Pa pozimi belina snega...pa zihr bi se še kaj našlo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?