Miss Piggy -> RE: Toše - v spomin (24.10.2007 15:20:16)
|
Tudi mene je smrt o Tošetu dost pretresla. Prve dni po njegovi smrti sem potočila kakšno solzo ob poslušanju njegovih komadov, čeprav ga nisem osebno nikoli spoznala. Vendar se me je skozi svojo glasbo dotaknil. Samo sebe sem presenetila, da lahko zajočem za nekom, ki ga nisem poznala oz. sem ga poznala samo skozi medije in njegovo glasbo. Mi pa na pamet ne pade, da bi povečevala slike sploh tiste najbolj grozljive in iskala obraze. Verjamem, da jih mnoge vidite, mogoče bi jih tudi jaz, če bi šla natančno gledat, vendar se nočem mučiti. Normalno je, da te povsem obsede, če se preveč poglabljaš v nekatere stvari. A ni dovolj hudo, da je umrl tako mlad, talentiran in dober človek? Pustite mu njegov večni mir in se ga raje spominjajte takšnega kot je bil-za mnoge angel! V mojem srcu bo skozi njegovo glasbo živel večno. Mi je pa za šoferja zelo hudo. Toševi bližnji bodo nekoč (mogoče) preboleli, on pa bo celo življenje imel na vesti dejstvo, da je povzročil smrt svojega zelo dobrega prijatelja....
|
|
|
|