|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol ali kaj drugega?
10.12.2004 16:39:17   
Andy13
Pozdravljene, :)
zanimajo me vaše izkušnje in sicer ali jemljete TIFOL ali kakšen drug nadomestek, ki je primernejši za razvoj ploda. Večinoma sem zasledila, da :nosecka:oz. tiste, ki načrtujejo nosečnost jemljejo Tifol, tudi sama ga...ali obstaja kaj primernejšega, s katerim dobiš več folne kisline?

Vnaprej hvala. ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tifol ali kaj drugega?
10.12.2004 16:44:21   
inga
po mojem čist osebnem mnenju (sploh ni nujno, da je to res, ampak jaz sem prepričana v to) je boljš jemat multivitamine za nosečnice. not je dost tifolne kisline (v enih tabletkah, ki jih mam jaz, dvakrat več), pa še kup drugih dobrih stvari - vitamini, železo itd. ne me vprašat, kaj, ampak spisek je dolg, pa not je več stvari kot v navadnih multivitaminih. al pa je to sam reklamni trik, da grejo te stvari bolj v promet :zmeden2:

:)

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tifol ali kaj drugega?
10.12.2004 16:48:54   
Andy13
Inga, hvala. Katere vitamine pa jemlješ in kje si jih kupila?

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tifol ali kaj drugega?
10.12.2004 17:06:06   
inga
uffff, jaz sem mela ene od serije Lady (kanadske), sam jih nisem kupla v Sloveniji. maš še tiste od univit (ali nekaj takega)... vprašaj v lekarni, tete apotekarce bojo vedle, keri se boljš absorbirajo 8) je pa fajn, vsaj men, ker ne rabim jemat še kakih drugih vitaminov zraven. drgač vedno jemljem kake, ker hitro zbolim :)-

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tifol ali kaj drugega?
10.12.2004 21:34:43   
Pia73
Po mojem mnenju je Tifol čist zadosten, sploh, če se uravnoteženo prehranjuješ. Včasih pa niso nič jemali pa je bilo vse O.K. Tudi jaz sem začela jesti Tifol šele, ko sem že vedela, da sem noseča. Je pa res, da tudi sicer pojem ogromno sadja in zelenjave in me ni strah, da bi imela česa premalo,..

LP Pia73

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tifol ali kaj drugega?
11.12.2004 9:05:25   
April
Jaz jemljem folacit. Mi je G napisala recept, stane pa okol 700 SIT, imaš ga pa sigurn za 3 mesece. Vzameš pa četrt tablete na dan.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tifol ali kaj drugega?
11.12.2004 12:32:46   
simonas
Jaz pa mislim, da imam Folic ali nekaj podobnega. Polek folne kisline vsebuje še kalcij in železo, če se ne motim.

Tifol ima čisto dovolj folne kisline sploh če raznovrstno ješ, ker potrebe po folni kislini niso večje. Tudi moje tablete imajo popolnoma isto količino folne kisline ko Tifol, le da sem jih vzela zaradi dodanih vitaminov. Stanejo pa nekaj čez 2.000 SIT, noter pa jih je 90.

Simona

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tifol ali kaj drugega?
11.12.2004 12:32:49   
simonas
Jaz pa mislim, da imam Folic ali nekaj podobnega. Polek folne kisline vsebuje še kalcij in železo, če se ne motim.

Tifol ima čisto dovolj folne kisline sploh če raznovrstno ješ, ker potrebe po folni kislini niso večje. Tudi moje tablete imajo popolnoma isto količino folne kisline ko Tifol, le da sem jih vzela zaradi dodanih vitaminov. Stanejo pa nekaj čez 2.000 SIT, noter pa jih je 90.

Simona

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tifol ali kaj drugega?
12.12.2004 12:06:16   
Andy13
Jem kar raznovrstno hrano in sadje ter zelenjava ne manjkata na mojem jedilniku.
Vsem hvala! :rozica:
Bom še kar naprej jemala Tifol.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.