|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 15:41:10   
ilirija
Na ringarajo sem zajadrala šele pred nekaj dnevi, ampak ob iskanju podobne teme nisem imela sreče.Ne mi preveč zamerit,če odpiram nekaj kar ste mogoče že obdelale, mogoče pa mi boste vseeno lahko svetovale.Nisem več rosno mlada, sem pa mama 20 in 3 leta starih sinov.Če ju primerjam sta kakor dan in noč-živi dokaz, da niti dva otroka nista niti slučajno enaka .Probleme imam z mlajšim,saj je novembra dopolnil 3leta,plenice pa še kar veselo polni. Ne pomaga prigovarjanje, prošnje,ne kazni,ON NE BO ŠEL NA KAHLO, NE NA WC.Ko pa mu dam pleničko ne rabi niti 5 minut,pa že:bravo::bravo::Sem že popolnoma obupana,saj ne vem kaj še lahko storim.Mlajše ste,večinoma,morda ste bolj zvite,Kaj predlagate?:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 15:58:13   
Jančika_
Hehe, bolj zvite:)-. Dobrodošla na RR, pomagat ti pa ne znam, ker smo še daleč od kahle, mali ima 4 mesece.

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 16:04:01   
Anonimen
Mi tudi še nismo tako daleč, da bi ti lahko kaj svetovala. Kar sem si nekaj malega prebrala o tem je to, da otroka ne smemo silit na kahlico. A si poskusla poiskat kakšno strokovno literaturo o tem? Mogoče najdeš kak pameten nasvet.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 16:32:25   
Anonimen
Mi smo imeli take vije vaje do dveh let in pol. Približno. Ne na kahlo, ne na stranišče. Prav, pač ni šel. Potem pa se mi je poleti zazdelo, kaj če bi poskusili pa biti brez plenic. In sem poskusila. Parkrat se je še polulal v hlače in tudi pokakal. Pa je gledelal tisto lužo, ki je tekla s hlač in bil tiho. Samo preoblekla sem in mu mimogrede rekla, da naj gre pa drugič na stranišče lulat in da naj prej pove, preden se polula. In tako ene parkrat, potem pa je že rekel, da ga lulat in stvar je bila opravljena. Ni treba, da na stranišču ali na kahli sedi brez veze, da se bo pa mogoče potem polula. Kar naj se v hlače. Ko sem bo parkrat, bo pa mogoče že vedel, kako se to naredi in da je bolje, da gre na stranišče.

Samo če ste ravno imeli kakšne konflikte zaradi tega, raje kakšen mesec počakaj, da bo pozabil. Potem pa v akcijo. Plenice dol, pa bo. Brez odvečnega govorenja. Če bo ratalo, bo ratalo, če ne pa drugo leto poleti.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 17:13:08   
Anonimen
Ojla dobrodošla.Ja tako kot je Splišni rekla malo bo potrebno potrpet.Meni so tudi svetovali naj ne silim s kahlo potem zasovražijo in je:hudicek:Pa so morda kupila krogec za pomanjšat školjkino luknjo?Ja mama nič drugega ti ne preostane da se oborožiš s krpo,če bo šlo kaj mimo hlačk.Morda pa mu bojo bolj zoprne mokre spodnjice kot pa plenička.Reci mu da ne prodajajo zanj več plenic,da so samo za čisto majhne dojenčke.Veš teško je svetovati,ker je res vsak otrok poglavje zase,pa nikdar ne veš kako reagira.
Še enkrat dobrodošla..Neva:rozica:

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 17:27:55   
Anonimen
Predvsem brez kazni, da se mu zadeva še bolj ne priskuti. Poskusita morda s kakšnimi lušnimi gatkami, ki da se jih ne sme zmočit, sicer bo (Garfield, ribica, oz. kar je že na gatkah) žalosten.

Poskusita na stranišču (nisva imela kahle, uporabljava nastavek za školjko) brati kakšno knjigo, moj mora imeti obvezno časopis oz. kakšne reklame.

Ne vem zakaj, ampak midva sva navajena, da sem vedno med kakanjem zraven v kopalnici, klečim zraven njega in se pogovarjava in afne guncava. Morda bi mu bilo tudi to zanimivo.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 18:50:10   
rore
jaz se zdajle sploh ne bi trudila,ker ce se polula v hlacke se hitro prehladi,ker je mraz. po
akala bi do pomladi,da se ozracje ogreje.midve z nezo teh problemov nisva imeli,se je hitro navadila,tako da je zdaj tudi ponoci ze brez plenick(stara je 27 mesecev).ne obupuj,pravijo da ima otrok pravico do 3 let lulat v plenicke.

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:12:50   
Anonimen
Čak, rore, saj ga ne bo imela dve uri na mrazu, če se polula, stanovanja so pa ja topla, ne? Skratka, predlagam ti, da začneš v petek popoldne, ko pridete domov in se torej držite bolj doma, če pa kam greste, mu pač daš pleničko. Jaz sem še dva meseca, ko je bil že suh, s sabo nosila rezervno perilo.

Vsaj poskusi.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:21:35   
Anonimen
Ja, Tibor se je odvadil konec julija, pa tudi še sedaj največkrat s seboj vzamem njegov nahrbtnik, kjer imam notri komplet za preoblečt. Tako da mi niti za ven nismo dali gor pleničke, smo ga pa sredi Hervisa preoblekli in lužo brisali. Nič hudega.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:21:41   
rore
po mojem pa ni v redu da je doma brez plenicke,zunaj pa s plenicko.na tak nacin bo samo se bolj zmeden

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:23:25   
rore
tudi pri nas je bilo tako kot pri tebi splisni.

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:23:25   
rore
tudi pri nas je bilo tako kot pri tebi splisni.

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:24:07   
Anonimen
No, razen če smo šli na kakšno daljšo vožnjo z avtomobilom, takrat pa smo mu dali pleničko. Pa ni bil nič zmeden.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   oh ta nesrečna kahlca
10.12.2004 19:35:01   
rore
mi pa tudi takrat ne,smo se bolj pogosto ustavljali in jo dajali lulat.

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oh ta nesrečna kahlca
11.12.2004 16:23:36   
ilirija
Hvala mamice za dobrodošlico in odgovore. Bojim se, da smo šli že skozi vse variante,ki ste jih predlagale,pa žal brez uspeha.Mali je z vsemi žavbami namazan, sploh takrat,ko je treba na kahlico.Pa dobro ve kdaj ga tišči, pa se nekam skrije,naredi svoje,nato pa se priziblje k meni in vpraša A ME BOŠ PREVILA:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:Pa sem ga že poskusila pustiti v pokakani plenici,pa se mi je zasmilil,njemu je pa tako vseeno...PRAVI FLEGMATIK IN TRMA. Tudi poleti v samih gaticah nam ni ratalo.Včasih se mi zdi, da sem jaz odpovedala:((:((:((

(odgovor članu ilirija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oh ta nesrečna kahlca
12.12.2004 15:37:44   
Anonimen
A veš, kaj, ilirija, prav posebej sekirati se po moje ni treba. Do poroke se je še vsak odvadil, ha, ha. Mogoče je res najbolje, da si zastaviš cilj prihodnje poletje, do takrat pa upobaljajte plenice in se ne sekirajte. Zgleda, da je res z vsakim pritiskom vse skupaj še slabše. Prisilit ga itak ne moreš. Jaz bi v tem primeru tako naredila.

(odgovor članu ilirija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?