Gina -> RE: avtosedež 15-36? (28.10.2007 18:05:27)
|
Nimam isofiksa, zato takih sedežev nisem gledala. Zihr je pa isofiks najbrž boljši, kot vse ostalo. Pa ne me narobe razumet, navaden stol 8-18 imam sama tudi od roemerja, je zelo fajn, ker je tak, kot je treba. Teja, sedež se pripne tako, kot vsak običajen sedež, ki ga imaš ta hip, se pravi na avto je pripet z varnostnim pasom od avtomobila. Potem pa ima otrok še točno tako pripenjanje, kot ga ima ta hip v navadnem (beri 8-18kg) stolu. Razlika je v naslonu, ki je gibljiv, ker se ga skoraj pri vseh teh stolih da sneti, da stol postane jahač. To ni tolk fajn, samo težko boš sploh kakšnega drugačnega za tako velike otroke kje staknila. Jaz imam dva taka stola doma, enega sem kupila že kako leto nazaj v BC, vendar jih tam ne marajo prodajat, raje prodajajo dražje, znane znamke, sem ga slučajno opazila. Enega sem kupila pa kar tukaj: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2173145 Ma v končni fazi je prav, da se vsk odloči sam, mora se odločit sam, se mi pa zdi tudi prav, da sliši vsak še tisto, česar v trgovinah nočejo povedat.
|
|
|
|