aluš -> RE: Apartma v Čatežu (23.10.2007 14:33:13)
|
MI SMO BILI KAR NEKAJKRAT V TEH ZIDANIH APARTMAJIH (V ENEM ČIST NA KONCU kompleksa). Ker v bližini notranjega kopališča so najprej neki leseni bungalovi, nato lesene hiške, šele v drugem delu so zidani apartmaji. Ja mi smo bili ali marca ali novembra in smo vedno hodili z avtom na bazen. Ker se mi je zdelo da si (sploh pa otroci) preveč pregret, da bi se "luftal" peš hodit. Smo šli rajši potem še 1x lepo na sprehod. Mene ni motilo, ker imamo tudi na morju tako, da moramo z avtom hodit na plažo in smo paČ NAVAJENI DA SE VOZIMO. Sem bila pa zelo zadovoljna z apartmajem, samo en problem je (ne vem če pri vseh), ker sta v bistvu dve stranki v eni hiški in ima zgleda čist tanke stene, sem zmeraj imela kakšne smotane sosede,da so me navsezgodaj zbujal. Niso bili za moje pojme nič obzirni. Ker jaz sem vedno vstala, če se je moj tamali zbudil, ne pustila, da se je ob 5-tih zjutraj drl in ropotal. No, sem se ful razpisala, pa zdaj me je kar zamikal, da bi šli spet mal v Čatež. Že kar nekaj let nismo bili (šoloobvezen otrok).
|
|
|
|